• Lorem ipsum
SRS Rigging*

Draadloze takelsturing

SRS was de eerste producent die draadloze takelsturing leverde. Een bijzonder handige feature die het mogelijk maakt om altijd in de nabijheid van de last te blijven.
Inmiddels omvat de Rigging-lijn een scala aan toebehoren, waaronder loadcell-processors waarmee de belasting van takels kan worden uitgelezen.

De producten van SRS Rigging munten uit in flexibiliteit, veiligheidsvoorzieningen en gebruiksgemak. Ze worden geleverd met alle lokaal vereiste certificeringen.

SRS Rigging

In 2009 begon SRS met het ontwikkelen van takelsturingen. Er werd een motorsturing ontworpen met automatische fase-uitlijning en voltage-uitlezing. Het gaat om verhoudingsgewijs, lichte en duurzame apparaten met een zeer hoge bedrijfszekerheid. Al snel omvatte de productlijn van SRS Rigging takelsturingen voor de meest gebruikte merken takels.

Lees meer
De Takelsturing 12-kanaals AHD - WDV - Wireless remote is een digitale takelsturing met ingebouwde draadloze afstandbediening.
De Takelsturing 24-kanaals AHD - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van gebruikers voor takelsturingen.
De takelsturing 4-kanaals Peli case - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
De takelsturing 4-kanaals - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
De takelsturing 8-kanaals Peli case - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
De takelsturing 8-kanaals - DV van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve takelsturing met hoge kwaliteit en alle basisfuncties.
De Takelsturing 12-kanaals AHD - WLV - Wireless remote is een digitale takelsturing met ingebouwde draadloze afstandbediening.
Het NLP Meetelement 7,5T in double shackle uitvoering is een dubbele harpsluiting voor het uitlezen en meten van 4-20mA loadcellen. Voor elk ophangpunt van de takel is één meetelement nodig.
Het NLP Meetelement 2T is dog-bone uitvoering is voor het uitlezen en meten van 4-20mA loadcellen. Voor elk ophangpunt van de takel is één meetelement nodig.
De takelsturing remote van SRS Rigging is ontworpen om te voldoen aan kosteneffectieve remote met hoge kwaliteit. De takelsturing remote is uitgevoerd in een yellowbox met GO knop en een Noodstop. De remote is geschikt voor alle Basic takelsturing van SRS