Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
4 Maart 2021

Nationale Opera & Ballet investeert in led-armaturen

Vrijdag 26 februari konden we een contract met Nationale Opera & Ballet tekenen voor de levering van 162 duurzame led-schijnwerpers van het Duitse merk JB-Lighting. Dit naar aanleiding van een aanbesteding die Nationale Opera & Ballet eind vorig jaar inzette.

Tekenen van het contract Nationale Opera & BalletAdjunct-directeur techniek Pieter Huijgen: “Na een jarenlange zoektocht naar waardige vervangers van de huidige halogeenschijnwerpers en schijnwerpers met een gasontladingslamp waren vorig jaar de ontwikkelingen in led-toneelverlichting dusdanig gevorderd dat het mogelijk werd de overstap te maken naar deze vorm van duurzame verlichting.”

Internationele erkenning

Natuurlijk zijn we er trots op dat het streven naar compromisloze kwaliteit en duurzaamheid van JB-Lighting door wereldvermaarde theaters en productiehuizen wordt herkend en omarmd. Met name in Duitsland, Oostenrijk en veel landen in Scandinavië werd deze trend ingezet door een aantal grote theaters dat het aandurfde ook voor belichting vanuit het front in grote getale voor JB-Lighting te kiezen. Ook in Nederland zet deze trend zich voort. Voorafgaand aan de aanbesteding van Nationale Opera & Ballet gingen onder meer De Doelen in Rotterdam, de Philharmonie in Haarlem, de Nederlandse Reisopera, Ogterop in Meppel en het AFAS Theater in Leusden al over tot de aanschaf armaturen van JB-Lighting.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »