• Lorem ipsum
TENNAX*

TENNAX

TENNAX Audiotechnik is een audiomerk opgericht in 2020. Het hoofdkantoor bevindt zich in Dörverden in Duitsland. Het merk behoort toe aan het bedrijf SRV Licht- & Tonanlagen, dat in 1998 werd opgericht door Stefan Rast en in 2006 het premium-merk Voice-Acoustic lanceerde.

20 jaar ontwerpervaring

Achter TENNAX staat een team van specialisten, die elk meer dan 20 jaar professionele ervaring hebben in de professionele audio-industrie. Het doel is om geluidssystemen van hoge kwaliteit aan te bieden tegen een voorheen onbereikbare prijs / prestatie-verhouding. Het gewenste hoge niveau van klanttevredenheid, snelle ondersteuning en goede service zijn gericht op duurzaam en langdurig zakelijk succes.

Innovatieve luidsprekers

Het bedrijf biedt individuele luidsprekers, complete omroepsystemen, eindversterkers en digitale speaker-managementsystemen. In TENNAX-producten worden dezelfde kwaliteitseisen gehanteerd als bij de producten van Voice-Acoustic. TENNAX onderscheidt zich vooral in de bredere inzetbaarheid in combinatie met producten en systemen van andere merken en de eenvoudiger uitgevoerde accessoires en uitbreidingen. Het productassortiment zal in de toekomst worden uitgebreid met nog meer innovatieve luidsprekermodellen.

TENNAX-luidsprekers worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland, waarbij er wordt gestreefd naar een zo bescheiden mogelijk ecologische voetafdruk.