• Lorem ipsum
TENNAX*

TENNAX

TENNAX Audiotechnik is een audiomerk opgericht in 2020. Het hoofdkantoor bevindt zich in Dörverden in Duitsland. Het merk behoort toe aan het bedrijf SRV Licht- & Tonanlagen, dat in 1998 werd opgericht door Stefan Rast en in 2006 het premium-merk Voice-Acoustic lanceerde.

20 jaar ontwerpervaring

Achter TENNAX staat een team van specialisten, die elk meer dan 20 jaar professionele ervaring hebben in de professionele audio-industrie. Het doel is om geluidssystemen van hoge kwaliteit aan te bieden tegen een voorheen onbereikbare prijs / prestatie-verhouding. Het gewenste hoge niveau van klanttevredenheid, snelle ondersteuning en goede service zijn gericht op duurzaam en langdurig zakelijk succes.

Innovatieve luidsprekers

Het bedrijf biedt individuele luidsprekers, complete omroepsystemen, eindversterkers en digitale speaker-managementsystemen. In TENNAX-producten worden dezelfde kwaliteitseisen gehanteerd als bij de producten van Voice-Acoustic. TENNAX onderscheidt zich vooral in de bredere inzetbaarheid in combinatie met producten en systemen van andere merken en de eenvoudiger uitgevoerde accessoires en uitbreidingen. Het productassortiment zal in de toekomst worden uitgebreid met nog meer innovatieve luidsprekermodellen.

TENNAX-luidsprekers worden ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland, waarbij er wordt gestreefd naar een zo bescheiden mogelijk ecologische voetafdruk. 

Met dit 19 inch 8 kanaals aansluitpaneel wordt het aansluiten van speakers op de versterker nog makkelijker. Voorzien van XLR, netwerk en speakon aansluitingen.
Met dit 19 inch 4 kanaals aansluitpaneel wordt het aansluiten van speakers op de versterker nog makkelijker. Voorzien van XLR, netwerk en speakon aansluitingen.
De beugel met arm is speciaal ontworpen om speakers gemakkelijk in truss te kunnen bevestigen. De speaker blijft draaibaar voor de ideale hoek en positie.
De TENNAX Ventus-18sp is een zeer krachtige, compacte en gemakkelijk te vervoeren enkele 18 ”self-powered subwoofer in trucksize formaat!
Met deze bevestiging is de speaker onzichtbaar gemonteerd en hangt deze strak tegen de muur. Ideaal in bijvoorbeeld een café, (stations)hal of winkel.
De U-beugel voor de Centri-5 speaker is een onmisbaar rigging accessoire voor stevige ophanging in truss, constructies of in decor.
De TENNAX Ventus-15sp is een zeer krachtige, compacte en gemakkelijk te vervoeren enkele 15 ”self-powered subwoofer en zet nieuwe maatstaven in geluid, prestatie en kwaliteit in zijn prijsklasse!
De TENNAX Flexi-12 is de grootste luidspreker in de Flexi serie. De multifunctionele speakers zijn ideaal voor versterking voor bands of in feestzalen.
De TENNAX Flexi-8 is de middelste luidspreker in de Flexi serie. De multifunctionele speakers zijn ideaal voor versterking van kleine bands en in mobiele sets.
De TENNAX Axon-12x3 is een slanke luidspreker die zowel in vaste installaties als voor mobiele toepassingen geschikt is, bijvoorbeeld in kerken, stations of voor sprekers of kleine bands.
TENNAX | Combi-18sp-Powerstick | Combi-18sp-Powerstick