• Lorem ipsum
Voice-Acoustic*

De filosofie van Voice Acoustic kent twee speerpunten: de hoogst mogelijke geluidskwaliteit en ze benaderen geluidsversterkingssystemen als één totaal. Dat eerste ligt natuurlijk voor de hand wanneer je high-end PA-systemen ontwerpt, maar het tweede is niet zo alledaags, althans niet in de marktsegmenten waarin Voice Acoustic actief is.

Het resultaat is dat Voice Acoustic uitsluitend gebruik maakt van actieve bi- en tri-ampsystemen. Dat maakt dat componenten – dus alle crossovers, speakers en versterkers - optimaal op elkaar zijn afgestemd en daardoor een extreem hoge geluidskwaliteit en probleemloze installatie kunnen garanderen. Dit geldt net zo goed voor grote systemen bedoeld voor festivals en evenementen als voor kleine systemen voor permanente installatie.

Integratie

Een belangrijke troef is de opbouw van het assortiment. Componenten zijn door elkaar te gebruiken, vullen elkaar in verschillende set-ups aan en maken er binnen die set-ups een geïntegreerd onderdeel van uit. Dit sluit aan de ene kant naadloos aan bij de behoefte aan compactere, snel en gemakkelijk op te zetten PA-systemen en aan de andere maakt het ’t uitbreiden van deze sets voor gebruik bij grotere evenementen en concerten buitengewoon gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker.

Netwerk

Voice Acoustic levert een aantal versterkers en speakers met ingebouwde versterkers met Dante. Deze serie ondersteunt ook het gebruik van AES/EBU, AES67. Uiteraard zijn er ook analoge ingangen ingebouwd. Deze versterkers en actieve speakers zijn dan ook breed inzetbaar in digitale netwerken, waaronder Dante.

Via de ethernetaansluiting zijn de instellingen van de versterkers ook aan te passen via een Mac- of Windows-computer. Voice Acoustic levert hiervoor eigen software. Daarnaast kunnen de versterkers worden voorzien van een optionele WLAN-module zodat de bedieningsfuncties ook toegankelijk zijn via een app (iOS en Android).

Verhuursets op maat

Door slim te kiezen kun je je audiosets voor de verhuur met een beperkte investering op een hoog kwaliteitslevel brengen en tegelijkertijd optimaal benutten. Het gaat om sets die zijn te combineren tot één grote set voor omvangrijke klussen of op te splitsen zijn in kleinere opstellingen met hetzelfde hoge Voice Acoustic-niveau.

Voice-Acoustic

Geluid op niveau

Voice Acoustic is een firma in de Duitse traditie van hoogwaardige technologie. Tegelijkertijd zijn ze zeer innovatief en zetten high-end technologie in voor maximale flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak. Door voortdurend te monitoren waar in de markt behoefte aan is, kunnen ze snel inspelen op ontwikkelingen.

Lees meer