• Lorem ipsum
Voice-Acoustic*

De filosofie van Voice Acoustic kent twee speerpunten: de hoogst mogelijke geluidskwaliteit en ze benaderen geluidsversterkingssystemen als één totaal. Dat eerste ligt natuurlijk voor de hand wanneer je high-end PA-systemen ontwerpt, maar het tweede is niet zo alledaags, althans niet in de marktsegmenten waarin Voice Acoustic actief is.

Het resultaat is dat Voice Acoustic uitsluitend gebruik maakt van actieve bi- en tri-ampsystemen. Dat maakt dat componenten – dus alle crossovers, speakers en versterkers - optimaal op elkaar zijn afgestemd en daardoor een extreem hoge geluidskwaliteit en probleemloze installatie kunnen garanderen. Dit geldt net zo goed voor grote systemen bedoeld voor festivals en evenementen als voor kleine systemen voor permanente installatie.

Integratie

Een belangrijke troef is de opbouw van het assortiment. Componenten zijn door elkaar te gebruiken, vullen elkaar in verschillende set-ups aan en maken er binnen die set-ups een geïntegreerd onderdeel van uit. Dit sluit aan de ene kant naadloos aan bij de behoefte aan compactere, snel en gemakkelijk op te zetten PA-systemen en aan de andere maakt het ’t uitbreiden van deze sets voor gebruik bij grotere evenementen en concerten buitengewoon gebruiksvriendelijk en bedrijfszeker.

Netwerk

Voice Acoustic levert een aantal versterkers en speakers met ingebouwde versterkers met Dante. Deze serie ondersteunt ook het gebruik van AES/EBU, AES67. Uiteraard zijn er ook analoge ingangen ingebouwd. Deze versterkers en actieve speakers zijn dan ook breed inzetbaar in digitale netwerken, waaronder Dante.

Via de ethernetaansluiting zijn de instellingen van de versterkers ook aan te passen via een Mac- of Windows-computer. Voice Acoustic levert hiervoor eigen software. Daarnaast kunnen de versterkers worden voorzien van een optionele WLAN-module zodat de bedieningsfuncties ook toegankelijk zijn via een app (iOS en Android).

Verhuursets op maat

Door slim te kiezen kun je je audiosets voor de verhuur met een beperkte investering op een hoog kwaliteitslevel brengen en tegelijkertijd optimaal benutten. Het gaat om sets die zijn te combineren tot één grote set voor omvangrijke klussen of op te splitsen zijn in kleinere opstellingen met hetzelfde hoge Voice Acoustic-niveau.

Voice-Acoustic

Geluid op niveau

Voice Acoustic is een firma in de Duitse traditie van hoogwaardige technologie. Tegelijkertijd zijn ze zeer innovatief en zetten high-end technologie in voor maximale flexibiliteit en optimaal gebruiksgemak. Door voortdurend te monitoren waar in de markt behoefte aan is, kunnen ze snel inspelen op ontwikkelingen.

Lees meer
Deze 32A stroomverdeler van Voice-Acoustic maakt uw speaker set-up compleet. Met de mogelijkheid tot PowerCON, True1 en Harting 16 aansluiting. Standaard 6 keer schuko 220V.
DANTE
De Voice-Acopustic VENIA-8sp DDA biedt line-array-technologie binnen een compact kolomluidspreker-formaat. Hij is voorzien van 4x 8" low-mid-drivers en 4x 1" tweeters. Het een actieve speaker met onder meer DANTE, AES/EBU en AES67.
De Paveosub-115sp is een zeer compacte, passieve basreflex-subwoofer voor universele toepassingen. Ook beschikbaar in een passieve variant en met Dante.
De Paveosub-115 is een zeer compacte, passieve basreflex-subwoofer voor universele toepassingen. Ook beschikbaar in een actieve variant en met Dante.
Zeer compacte en flexibele speaker met 12-Inch low-mid driver en 1,4-inch tweeter en ingebouwde versterkermodule.
De Voice-Acoustic CXN-12 is een krachtige, passieve 2-weg floor monitor, uitgerust met een coaxiaal 12"/1,4" neodymium chassis met 80° kegelvormige projectie.
Met deze plafondbeugel van 250 mm met kabelmanagement kunnen speakers tot 25 kg gemakkelijk aan het plafond worden bevestigd. Te draaien tot 45 graden. Verkrijgbaar in zwart en wit.
De Paveosub-112 is een zeer compacte basreflex-subwoofer bedoeld voor universele toepassingen; mobiel of in vaste installaties. De sub is 's werelds laagste 12-inch subwoofer.
Stabiele zwenkbeugel voor montage aan spanten en plafonds. Wordt ook gebruikt om meerdere LA-sticks direct op een subwoofer te monteren zonder afstandsstaaf.
De Voice-Acopustic VENIA-6 biedt line-array-technologie binnen een compact kolomluidspreker-formaat. Hij is voorzien van 4x 6.5" low-mid-drivers en 3x 1" tweeters.
Hellingsadapter voor het aansluiten en uitlijnen van de luidsprekers met elkaar in plaats van het spindelmechanisme. De adapters hebben elk een vaste hoek van 0°, 4° en 8° graden.
Een stabiele zwenkbeugel voor het opzetten en uitlijnen of monteren op spanten, wanden en plafonds van de Voice-Acoustic Aleasub-10 installatie subwoofer