• Lorem ipsum
Drisse

Drisse

DRISSE biedt een 10mm touw met een trekkracht van 800 KG en een lengte van 100m. Gemaakt van duurzaam polypropyleen en geschikt voor diverse toepassingen. Beschikbaar in zwart en wit.
DRISSE biedt een 2mm touw met een trekkracht van 25 KG en een lengte van 100m. Gemaakt van duurzaam polypropyleen en geschikt voor diverse toepassingen. Beschikbaar in zwart en wit.
Ontdek de DRISSE Spanband, een betrouwbare oplossing voor veilige ladingbeveiliging. Met een trekkracht van 400 KG en beschikbaar in lengtes van 3, 4 of 5 meter. Gemaakt van duurzaam polyester en voorzien van een sterke stalen ratel.
DRISSE biedt een 12mm touw met een trekkracht van 1200 KG en een lengte van 100m. Gemaakt van duurzaam polypropyleen en geschikt voor diverse toepassingen. Beschikbaar in zwart en wit.
DRISSE biedt een 4mm touw met een trekkracht van 180 KG en een lengte van 100m. Gemaakt van duurzaam polypropyleen en geschikt voor diverse toepassingen. Beschikbaar in zwart en wit.
DRISSE biedt een 14mm touw met een trekkracht van 1600 KG en een lengte van 100m. Gemaakt van duurzaam polypropyleen en geschikt voor diverse toepassingen. Beschikbaar in zwart en wit.
DRISSE biedt een 8mm touw met een trekkracht van 550 KG en een lengte van 100m. Gemaakt van duurzaam polypropyleen en geschikt voor diverse toepassingen. Beschikbaar in zwart en wit.
DRISSE biedt een 6mm touw met een trekkracht van 450 KG en een lengte van 100m. Gemaakt van duurzaam polypropyleen en geschikt voor diverse toepassingen. Beschikbaar in zwart en wit.