• Lorem ipsum
CJS Europe*

Superclamp

De Superclamp staat bekend om zijn ongeëvenaarde kracht en veelzijdigheid. Of het nu gaat om het bevestigen van trussing, buizen of andere apparatuur, deze klem biedt een stevige grip en een veilige montage. Met hun strakke ontwerp en gebruiksgemak is de Superclamp een essentieel gereedschap voor elke technicus of riggingprofessional.

Swivelcoupler

Hun Swivelcoupler biedt een flexibele oplossing voor het verbinden van trussing en andere structurele elementen. Met hun draaibare ontwerp kunnen gebruikers gemakkelijk de gewenste hoek aanpassen voor een perfecte positionering. Robuustheid en betrouwbaarheid staan centraal bij deze essentiële koppeling.

Tent-klem

De tent-klem is speciaal ontworpen voor het veilig en stevig bevestigen aan tentframes. Of het nu gaat om buitenactiviteiten, festivals of andere evenementen, deze klem zorgt voor een betrouwbare grip.

Halfcoupler met spigot

De Halfcoupler met spigot biedt een handige oplossing voor het monteren van verlichtingsarmaturen, camera's en andere apparatuur op statieven. Met hun geïntegreerde spigot is het eenvoudig om snel en veilig te bevestigen, waardoor installaties efficiënter worden.

Halfcoupler 200KG met hijsoog

Voor zwaardere toepassingen biedt hun Halfcoupler met hijsoog een betrouwbare oplossing. Met een indrukwekkend hijsvermogen van 200 kg kunt u met vertrouwen grotere belastingen hanteren. Het geïntegreerde hijsoog biedt extra veelzijdigheid voor riggingtoepassingen in verschillende omgevingen.

Bij CJS Europe streven ze ernaar om hoogwaardige producten te leveren die voldoen aan de behoeften van professionals in verschillende industrieën. Of u nu een evenement organiseert, een productie opzet of een installatie uitvoert, hun producten bieden de betrouwbaarheid en prestaties die u zoekt.

CJS Europe

Producten van CJS Europe

Bij CJS Europe, waar ze hoogwaardige producten produceren voor een breed scala aan toepassingen. Hun productlijn combineert innovatie, en gebruiksgemak, waardoor professionals in verschillende sectoren kunnen vertrouwen op de kwaliteit van hun producten. Hier zijn enkele van hun meest opvallende producten:

Quick Triggerclamp

De Quick Triggerclamp is een must-have voor het snel en veilig monteren van licht- en geluidsapparatuur. Met een handige triggermechanisme kunt u moeiteloos en snel apparatuur bevestigen. Hun robuuste constructie en betrouwbare grip maken ze een favoriet onder professionals in de evenementenindustrie.

Lees meer
De Swivelcoupler 200KG van CJS is een zeer goed alternatief voor Doughty en 1 van de makkelijkste manier om twee buizen aan elkaar te bevestigen.
De tent-klem van CJS is een zeer handig manier om je licht en/of geluid op te hangen in de rail van een tent. De klem is geschikt voor maximaal 150KG of 250KG (SWL)
De Quick Triggerclamp van CJS is een zeer goed alternatief voor Doughty en 1 van de makkelijkste klemmen op je spots mee op te hangen.
De superclamp van CJS is een zeer goed alternatief voor manfrotto superclamp. Met deze haak kunt spots zeer makkelijk bevestigen aan balk of buis.
De Spigot 15KG is bedoeld voor de Superclamp van CJS
De Trigger Clamp Basic van CJS is een zeer goed alternatief voor Doughty. U kunt kiezen uit twee kleuren zilver of zwart.
De Swivelcoupler 20mm van CJS is een zeer goed alternatief voor Doughty en 1 van de makkelijkste manier om twee buizen aan elkaar te bevestigen.
De Swivelcoupler 100KG van CJS is een zeer goed alternatief voor Doughty en 1 van de makkelijkste manier om twee buizen aan elkaar te bevestigen.
De Swivelcoupler 500KG van CJS is een zeer goed alternatief voor Doughty en 1 van de makkelijkste manier om twee buizen aan elkaar te bevestigen.