• Lorem ipsum
Advance

Advance

Kies voor de Advance 50-33 AT7 tape voor een het plakken van balletvloeren of het efficiënt organiseren van kabels. Deze tape combineert gebruiksgemak met kwaliteit, waardoor hij de voorkeur geniet van professionals in de podiumkunsten en evenementen.
Kies voor Advance 15-10 AT7 PVC tape voor een gestroomlijnde, kleurrijke en betrouwbare aanpak van je kabelmanagement. Deze tape combineert gemak en functionaliteit, ideaal voor een breed scala aan toepassingen. 11 kleuren beschikbaar!
Advance 19-20 AT7 PVC Tape voor kabelbeheer: 20m lang, 19mm breed, in diverse kleuren, ideaal voor isolatie en bundeling. Beschikbaar in 10 kleuren!
Advance 50-33 AT8 PVC vloermarkeringstape: sterk, direct beloopbaar, binnen/buiten gebruik en krimpt niet terug. Rollen van 33 meter, 50 mm breed. Beschikbaar in 6 kleuren en verkoop per rol of doos.
Kies voor de Advance 38-33 AT7 PVC tape voor het probleemloos plakken van balletvloeren of het efficiënt organiseren van kabels. Deze tape combineert gebruiksgemak met kwaliteit, en heeft de voorkeur van professionals in de podiumkunsten en evenementen.
De Advance AT6103 PVC Tape is de ideale keuze voor professionals die op zoek zijn naar een effectieve, betrouwbare en veelzijdige tape voor het beschermen van gevoelige oppervlakken tijdens bouw- en renovatieprojecten. Alternatief voor AT27 tape.
Met de Advance 50-33 AT5 PVC Tape kiest u voor een tape die uitblinkt in stabiliteit en veelzijdigheid, perfect voor het bevestigen van balletvloeren of het beschermen van kabels en leidingen. Beschikbaar in zwart en wit.
Advance AT27 PVC Tape: Transparant, voor balletvloeren en kabelbeheer. 33m lang, in 38/50mm breedtes. Veelzijdig en betrouwbaar.
Kies voor de Advance 50-33 AT8H PVC tape voor effectieve, veilige en duurzame vloermarkeringen in elke omgeving.
Advance AT205 Aluminium Tape minimaliseert lichtreflecties en biedt uitstekende vlam vertragende eigenschappen. Met een matte zwarte afwerking is het ideaal voor het blokkeren van lichtlekkages in verschillende toepassingen.
Aluminium folie tape AT0500 biedt brandwerende bescherming conform BS476 normen, zelfdovend, bestand tegen extreme temperaturen, en eenvoudig aan te brengen.