• Lorem ipsum
SPX-Lighting*

In de loop der jaren heeft SPX-Lighting zich volledig gericht op LED-technologie, waardoor het bedrijf het voortouw heeft genomen in de verlichtingsindustrie. Met een steeds groeiend team van experts en de lancering van onze eigen productiefaciliteit in 2020, is SPX-Lighting meer dan ooit klaar om te voldoen aan de behoeften van een wereld die op zoek is naar energie-efficiënte en kwalitatieve verlichtingsoplossingen.

Innovatieve Verlichtingsproducten van SPX-Lighting

Een van de krachten van SPX-Lighting is de voortdurende ontwikkeling en productie van innovatieve verlichtingsproducten zoals de ARTCAD Profielspot, de ILYAD Led wash, de SYCLOP Led-Profiel en de SYCLOSPOT led spot. Elk van deze producten belichaamt de toewijding van SPX-Lighting aan het creëren van producten met een hoge kleurweergave en een ongeëvenaarde duurzaamheid.

Eco-ontwerp en Duurzame Ontwikkeling

Bij SPX-Lighting is duurzaamheid geen bijzaak, maar een kernprincipe. We zijn trots op onze inzet voor eco-ontwerp en duurzame ontwikkeling, zoals blijkt uit onze streng gekozen leveranciers en onze toewijding aan het vinden van innovatieve oplossingen om het energieverbruik te verminderen.

Gemaakt in Frankrijk

De producten van SPX-Lighting dragen met trots het label 'Made in France'. Elk product wordt met zorg geassembleerd in onze fabriek in Issoudun, wat getuigt van ons engagement voor kwaliteit en onze liefde voor het vak.

Wereldwijde Referenties van SPX-Lighting

Als specialist in museumverlichting heeft SPX-Lighting het voorrecht gehad om enkele van de meest prestigieuze culturele instellingen over de hele wereld van dienst te zijn. Onze lichtproducten schitteren in de gangen van internationaal gerenommeerde musea zoals het Louvre in Parijs en Abu Dhabi, het Guggenheim Museum in Berlijn, Bilbao en New York.

We zijn trots dat we ook vertrouwd worden door de Aga Khan Museum in Toronto, Canada, het Dar Jamaï Museum in Meknes, Marokko, en het Volvo Museum in Göteborg, Zweden.

Daarnaast verlichten onze producten een reeks historische en culturele monumenten in Frankrijk, zoals de Maubuisson Abdij, de Basilique Saint-Denis, en de prachtige Notre-Dame Kerk in Pontoise.

Buiten de museale en culturele sfeer hebben onze lichtoplossingen ook hun weg gevonden naar verschillende toonaangevende instellingen en bedrijven. We hebben de eer gehad om bij te dragen aan de verlichting van de Franse Nationale Bibliotheek, Disneyland Parijs, de Vuitton Foundation, en het wereldberoemde Hôtel Crillon in Parijs.

Onze wereldwijde aanwezigheid en de diversiteit van onze projecten getuigen van de betrouwbaarheid, de kwaliteit en de veelzijdigheid van SPX-Lighting producten. Of het nu gaat om een museum, een historisch monument, of een moderne instelling, SPX-Lighting is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige verlichting 'Made in France'.

SPX-Lighting: Een Naam Synoniem met Kwaliteit

Bij SPX-Lighting bieden we niet alleen producten aan, maar een echte garantie op kwaliteit. We zijn er trots op dat we de traceerbaarheid van al onze producten kunnen verzekeren en we streven er altijd naar om te voldoen aan de hoogste normen van onze industrie.

Onze toewijding aan diversiteit en ethiek maakt ons niet alleen een verantwoordelijke onderneming, maar ook een betrouwbare partner voor al uw verlichtingsbehoeften.

Ontdek vandaag nog de wereld van SPX-Lighting en ervaar het verschil van verlichting van topkwaliteit, ontworpen en vervaardigd in Frankrijk.

SPX-Lighting

SPX-Lighting: Franse Verlichtingsexpertise voor een Duurzame Wereld

Ontdek SPX-Lighting, de belichaming van de perfecte symbiose tussen de visie van een toegewijde ondernemer en de vaardigheden van een gepassioneerd team. Sinds de oprichting in 2016 door Christian Paillard, heeft SPX-Lighting zich onderscheiden als een ware pionier in de productie van verlichtingsproducten voor musea. Vanuit het hart van Frankrijk, in de omgeving van Parijs, biedt SPX-Lighting een reeks producten die het resultaat zijn van de constante zoektocht naar perfectie en innovatie.

Lees meer