• Lorem ipsum
SPX-Lighting*

In de loop der jaren heeft SPX-Lighting zich volledig gericht op LED-technologie, waardoor het bedrijf het voortouw heeft genomen in de verlichtingsindustrie. Met een steeds groeiend team van experts en de lancering van onze eigen productiefaciliteit in 2020, is SPX-Lighting meer dan ooit klaar om te voldoen aan de behoeften van een wereld die op zoek is naar energie-efficiënte en kwalitatieve verlichtingsoplossingen.

Innovatieve Verlichtingsproducten van SPX-Lighting

Een van de krachten van SPX-Lighting is de voortdurende ontwikkeling en productie van innovatieve verlichtingsproducten zoals de ARTCAD Profielspot, de ILYAD Led wash, de SYCLOP Led-Profiel en de SYCLOSPOT led spot. Elk van deze producten belichaamt de toewijding van SPX-Lighting aan het creëren van producten met een hoge kleurweergave en een ongeëvenaarde duurzaamheid.

Eco-ontwerp en Duurzame Ontwikkeling

Bij SPX-Lighting is duurzaamheid geen bijzaak, maar een kernprincipe. We zijn trots op onze inzet voor eco-ontwerp en duurzame ontwikkeling, zoals blijkt uit onze streng gekozen leveranciers en onze toewijding aan het vinden van innovatieve oplossingen om het energieverbruik te verminderen.

Gemaakt in Frankrijk

De producten van SPX-Lighting dragen met trots het label 'Made in France'. Elk product wordt met zorg geassembleerd in onze fabriek in Issoudun, wat getuigt van ons engagement voor kwaliteit en onze liefde voor het vak.

Wereldwijde Referenties van SPX-Lighting

Als specialist in museumverlichting heeft SPX-Lighting het voorrecht gehad om enkele van de meest prestigieuze culturele instellingen over de hele wereld van dienst te zijn. Onze lichtproducten schitteren in de gangen van internationaal gerenommeerde musea zoals het Louvre in Parijs en Abu Dhabi, het Guggenheim Museum in Berlijn, Bilbao en New York.

We zijn trots dat we ook vertrouwd worden door de Aga Khan Museum in Toronto, Canada, het Dar Jamaï Museum in Meknes, Marokko, en het Volvo Museum in Göteborg, Zweden.

Daarnaast verlichten onze producten een reeks historische en culturele monumenten in Frankrijk, zoals de Maubuisson Abdij, de Basilique Saint-Denis, en de prachtige Notre-Dame Kerk in Pontoise.

Buiten de museale en culturele sfeer hebben onze lichtoplossingen ook hun weg gevonden naar verschillende toonaangevende instellingen en bedrijven. We hebben de eer gehad om bij te dragen aan de verlichting van de Franse Nationale Bibliotheek, Disneyland Parijs, de Vuitton Foundation, en het wereldberoemde Hôtel Crillon in Parijs.

Onze wereldwijde aanwezigheid en de diversiteit van onze projecten getuigen van de betrouwbaarheid, de kwaliteit en de veelzijdigheid van SPX-Lighting producten. Of het nu gaat om een museum, een historisch monument, of een moderne instelling, SPX-Lighting is uw betrouwbare partner voor hoogwaardige verlichting 'Made in France'.

SPX-Lighting: Een Naam Synoniem met Kwaliteit

Bij SPX-Lighting bieden we niet alleen producten aan, maar een echte garantie op kwaliteit. We zijn er trots op dat we de traceerbaarheid van al onze producten kunnen verzekeren en we streven er altijd naar om te voldoen aan de hoogste normen van onze industrie.

Onze toewijding aan diversiteit en ethiek maakt ons niet alleen een verantwoordelijke onderneming, maar ook een betrouwbare partner voor al uw verlichtingsbehoeften.

Ontdek vandaag nog de wereld van SPX-Lighting en ervaar het verschil van verlichting van topkwaliteit, ontworpen en vervaardigd in Frankrijk.

SPX-Lighting

SPX-Lighting: Franse Verlichtingsexpertise voor een Duurzame Wereld

Ontdek SPX-Lighting, de belichaming van de perfecte symbiose tussen de visie van een toegewijde ondernemer en de vaardigheden van een gepassioneerd team. Sinds de oprichting in 2016 door Christian Paillard, heeft SPX-Lighting zich onderscheiden als een ware pionier in de productie van verlichtingsproducten voor musea. Vanuit het hart van Frankrijk, in de omgeving van Parijs, biedt SPX-Lighting een reeks producten die het resultaat zijn van de constante zoektocht naar perfectie en innovatie.

Lees meer
De Artcad LED-profielspot is uitgerust met LED-technologie die lichttemperaturen levert van 3000°K tot 4000°K (SDCM 2) en een lichtopbrengst van 1190 lm tot 1290 lm.
Ontdek de handige lichtsturing met de SPX | LEXYS ZOOM Tophead Groot. Dit accessoire, met trots vervaardigd in Frankrijk door SPX-Lighting, is ontworpen om de functionaliteit en flexibiliteit van uw SPX | LEXYS ZOOM LED-spot te verbeteren.
Dankzij de energiezuinige LED-technologie en een levensduur van 140.000 uur, is de SYCLOP LP18 een duurzame keuze voor uw lichtprojecten. De spot heeft een kleurtemperatuur van 2700K en een hoge CRI van 97, waardoor kleuren natuurgetrouw worden weergegeve
Ontdek de SPX | LEXYS ZOOM Led spot, de ideale focusbare en dimbare spotlight voor architecturale en auditoriumverlichting. Met een hoge lichtopbrengst, uitstekende CRI van 97
Verlicht uw ruimte optimaal met de SPX | SYCLOP LP25 LED Profiel - een krachtige 29W framing projector met een laag energieverbruik. Profiteer van superieure kleurweergave, variabele stralingshoek, flexibele montagemogelijkheden.
De SPX Expolight LED projector is een technologisch hoogstandje met een strak design, speciaal ontworpen voor het verlichten van professionele ruimtes
De Artcad is uitgerust met LED-technologie die lichttemperaturen van 3000°K tot 4000°K (SDCM 2) biedt, en een lichtoutput van 1190 lm tot 1290 lm. Dit zorgt voor uitstekende kleurweergave, met een CRI (Ra) van 98 en een R9 waarde van meer dan 90.
De SPX | MICROCAD mini Led Profielspot is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige, efficiënte en betrouwbare verlichtingsoptie.
Geef uw SPX SYCLOSPOT Led Spot een upgrade met de SPX | SYCLOSPOT Zoom. Dit accessoire, voorzien van een variabele zoom van 18° tot 42° en shutterblades, geeft u volledige controle over uw verlichting.
Deze barndoors geven u de mogelijkheid om de lichtuitstraling van uw SYCLOSPOT Led Spot te beheersen en te verfijnen. Ze stellen u in staat om de vorm en richting van het licht nauwkeurig te bepalen
Verkrijgbaar in vier varianten - met een openingshoek van 20° of 40°, en in kleuren zwart of wit, kunt u met deze lenzen de lichtbundel nauwkeurig vormen en aanpassen aan uw specifieke behoeften.