• Lorem ipsum
ROXX*

Kennis en ervaring

Gecombineerd met de gebundelde kennis en jarenlange ervaring zijn de drie oprichters Thorsten Sattler, Daniel Garcia en Michael Herweg, al vele jaren vooraanstaande influencers in de evenementen- en verlichtingsindustrie. Ze kwamen in 2019 samen en startten de onderneming ROXX.
Productontwikkeling, verkoop en marketing, uitzonderlijke knowhow en diepliggende fundamenten in de professionele lichttechnologie behoren tot hun kerncompetenties en garanderen daarmee innovatieve en betrouwbare producten, uitstekende ondersteuning en professionele service in op elk gebied.

Ontworpen en ontwikkeld in Duitsland

ROXX®-producten worden ontworpen en ontwikkeld in Duitsland. Altijd in nauw overleg met klanten en experts die uiteindelijk met deze tools aan de slag gaan. Dit garandeert innovatieve, gebruiksvriendelijke en prestatiegerichte oplossingen, die overduidelijk een toegevoegde waarde bieden.

Gemaakt om lang mee te gaan

ROXX®-producten die geschikt zijn voor buitentoepassingen hebben de bijbehorende beschermingsgraad. Over het algemeen is een beschermingsgraad IP65 een toereikend niveau om elektrisch apparaat te beschermen tegen het binnendringen van stof en regen. Maar omdat ROXX®-producten (van de A.SHOW-serie) worden aanbevolen voor permanent buitengebruik, vallen ze echter ook in de C5-M-categorie, wat betekent dat ze extra beschermd zijn tegen corrosie, en voldoen ze aan IP66 , een IP-certificering voor een nóg hogere bestendigheid tegen water. Door deze eigenschappen kunnen ROXX®-armaturen in permanente installaties in kust- en offshoregebieden gedurende langere periodes worden ingezet. De producten worden grondig getest op hun overeenstemming met deze normen en vertegenwoordigen daardoor een duurzame investering.

 

ROXX

ROXX is een grensverleggend merk als het gaat om led-armaturen. Niet alleen gebruiken ze slimme en uiterst doeltreffende technologie om led-parren en blinders dezelfde feel te geven als traditionele parren, ook introduceren ze meteen standaard verregaande weersbestendigheid in zowel hun podiumarmaturen als in hun architectuurlijn. Bovenal produceren hun armaturen prachtig licht met extreem goed beheersbare kleuren en veel opties voor (draadloze) bediening.

Lees meer