Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
22 Januari 2022

CUE verschoven naar 2024

CUE2022 opnieuw afgelast

De vakbeurs CUE2022 werd definitief afgelast. Nadat er nieuwe data waren gekozen, bleek uiteindelijk dat die moeilijk ware te combineren met de ander evenementen en voorstellingen die in AHOY - Rotterdam waren gepland. Daarnaast staat er een ander, grote internationale beurs in hetzelfde vakgebied gepland in dezelfde periode. 

Opstopping

Dit keer is dus niet corona zelf de boosdoener, maar vooral de opstopping van door COVID-19-maatregelen verschoven activiteiten. De volgende CUE staat nu gepland voor 2024. We hopen natuurlijk jullie daar te ontmoeten, maar gaan ervan uit, dat zich ook eerder gelegenheden zullen voordoen om van gedachten te wisselen en onze producten - met ronduit sensationele releases in het voorjaar - in de praktijk uit te proberen.

Aarzel dus niet contact met ons op te nemen:

[email protected]

+ 31 (0) 85 40 15 92 9

 

Oorspronkelijk bericht:

CUE is dé vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie in de Benelux. Normaal gesproken is het een tweejaarlijkse beurs en hij geldt als de toonaangevende meeting voor professionals in de branche van podium- en evenemententechnologie. Als resultaat van de COVID-19-pandemie heeft de organisatie de editie 2022 verschoven naar 9, 10 en 11 mei.

Natuurlijk is ook Podiumtechniek dan van de partij met presentaties van vooraanstaande en spraakmakende producten en projecten. Op de stand zal ondersteuning zijn van onze prominente merken in de vorm van vertegenwoordigers van de fabrieken. Vooralsnog verwachten we mensen van JB-Lighting, Voice-Acoustic, TENNAX, JAG en SRS Group.