Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
12 Januari 2024

ModulAir switch controller

Patchveld met toekenning van VLAN's

Het instellen van switches in een netwerk kan een gecompliceerd klusje zijn. Het vraagt expertise en je hebt er een laptop voor nodig. Om die reden ontwikkelde ModulAir de ‘Spin’ switch controller: een patchveld met etherCON- en (optioneel) glasvezel-aansluitingen. Op die manier kunnen datastromen van bijvoorbeeld DANTE, sACN, Art-Net, video gescheiden van elkaar binnen een netwerk worden gerout, zonder tussenkomst van een pc of laptop.

VLAN’s aanleggen

‘Spin’ is een werktitel voor het ModulAir is een 19”-bedieningspaneel waarin een switch is ondergebracht. Op die manier ontstaat er een 19”-unit met ethernet-aansluitingen aan de voorzijde, die individueel aan VLAN’s kunnen worden toegekend. Daarnaast zijn er optioneel twee aansluitingen voor een glasvezelnetwerk.

Zonder computer

Het voordeel deze controller is dat de switch gemakkelijker benaderbaar is – zonder pc - en essentiële instellingen m.b.t. de datacommunicatie, die het netwerk aanzienlijk sneller en betrouwbaarder maken, in een handomdraai kunnen worden gemaakt. De kans dat je een fout maakt en dat de switch daarmee niet meer benaderbaar wordt, is praktisch uitgesloten.
Redundantie in het netwerk aanbrengen is met de ModulAir Spin een fluitje van een cent.

Overzicht met indicatie-leds

Tegelijkertijd geeft de user interface aanzienlijk meer inzicht in de status van het netwerk door de aanwezigheid van indicatie-leds voor activiteit van de poort en door middel van kleuren voor toekenning aan een specifiek VLAN.
Er zijn twee versies: met 8x etherCON en 20x etherCON. De glasvezelpoorten, respectievelijk 2 of 4, kunnen als optie worden toegevoegd.

Win de ‘Spin’

Je kunt de ‘Spin’ winnen als je een betere naam voor dit innovatieve product weet te verzinnen en deze vondst in te leveren op onze stand op CUE2024 (standnummer 1.404). CUE2024 vindt plaats in Rotterdam Ahoy van 15 t/m 17 januari. Heb je nog geen kaarten? Je kunt je gratis registreren via deze link.

ModulAir Spin 24ch

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »