Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
18 Maart 2024

Nieuwe pixel-wash van JB-Lighting: Sparx 9

JB-Lighting Sparx 9 - krachtige, razendsnelle, nauwkeurige en consistente pixel-wash

Naast de P10 Wash presenteert JB-Lighting nóg een innovatie: de Sparx 9 Washbeam; net op tijd voor Prolight + Sound. Een kleine en met 9,8 kg zeer lichte en compacte pixel-wash die perfect aansluit bij het assortiment moving heads. De Sparx 9 is uitgerust met 7x 40 watt RGBW OSRAM-leds en beschikt met zijn nieuw ontwikkelde optiek over indrukwekkende bewegingsprestaties: enorme snelheid en precisie, en krachtige en consistente lichtbundeleigenschappen.

De nieuwe JB-Lighting Sparx 9 pixel-washSnelle en zeer flexibele pixel-wash

De pan/tilt-bewegingen zijn extreem snel en net zo nauwkeurig als de zoomfunctie. Zoals alle Sparx-armaturen is hij onder meer voorzien van single pixel control, Sparkle Channel, Layer-functie, elektronische stroboscoop en perfecte dim-eigenschappen. Bovendien kan de basiskleurtemperatuur individueel worden aangepast van 2.700K tot 8.000K, waardoor hij perfect in elke lichtomgeving kan worden geïntegreerd. De zeven grote frontlenzen maken een lichtsterke en zeer smalle bundel van 2,3° en een perfect homogene, vlakke lichtbundel tot maximaal 55° mogelijk. Zoomen van 2,3° – 55° – 2,3° duurt iets meer dan een seconde.

Pixel-wash voor zalen, studio's en verhuur

Met zijn royale zoom en extreem snelle pan/tilt-bewegingen is de Sparx 9 niet alleen een perfecte effectspot. Dankzij de uitstekende kleurmenging, het gelijkmatige licht en de fluisterstille werking is hij ook ideaal als moving head voor permanente installaties in concertzalen, theaters of tv-studio's. Dankzij het robuuste en doordachte ontwerp overtuigt hij ook in de verhuursector en maakt hij een onderhoudsarme en daardoor kostenbesparende werking mogelijk.

JB-Lighting Sparx 9 in actie

Meer verraadt JB-Lighting nog niet. Wil je de Sparx 9 live en in actie meemaken, dan kijken wij uit naar je Prolight-bezoek aan de stand van JB-Lighting. Net als vorig jaar kun je JB-lighting vinden in Hal 12.1 · Stand E33. Kun je niet persoonlijk langskomen, volg JB-Lighting dan op de socials. Ook daar houdt JB-Lighting je op de hoogte.

 

Maak een afspraak voor een ontmoeting op Prolight + Sound 2024.

 

Maak een afspraak in Frankfurt