Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
24 Januari 2024

PG3 NEO Design Stand van HOF - Eén statief voor álles

HOF presenteert: de PG3 NEO Design Stand

PG3 NEO met moving headsMet de PG3 NEO Design Stand zet HOF nieuwe normen voor multifunctionele statieven. Dit geldt zowel voor de technische kenmerken als voor het ingetogen ontwerp: de PG3 NEO Design Stand biedt talloze montagemogelijkheden voor verlichting, video en geluid - en dat allemaal met slechts één PG3 NEO-set!

Universeel statief

De PG3 NEO-set bevat alle benodigde onderdelen om talloze installatievarianten te realiseren: De universele drager maakt de montage van verlichting of kleine luidsprekers mogelijk. Er is ook een universele plaat om bewegende lampen, projectoren etc. te monteren en een tv-montageplaat.
Luidsprekers kunnen centraal worden gemonteerd met behulp van een spigot.

Neo tv-vloerbeugelTv-beugel

De set wordt gecompleteerd door een displaybeugel voor twee displays met een maximale oppervlakte van maximaal 1,5m² per display (rug aan rug) en een displayhouder die in vier hoeken verstelbaar is (bijvoorbeeld voor previewers of touchscreens). De oppervlakken zijn zwart gepoedercoat.

Kabels wegwerken

De stalen basisplaat wordt gebruikt om de verlengstukken in drie verschillende posities te monteren, waardoor het gewicht van de units optimaal in balans is. De vierkante buizen zijn vanbinnen hol en kunnen daardoor gebruikt worden voor kabelgeleiding; de PG3 NEO Design Stand biedt daarom de perfecte oplossing voor rondslingerende kabels.

NEO met twee displays11 werkhoogtes

De PG3 NEO Design Stand kan in 11 verschillende hoogtes worden opgebouwd tot een maximale hoogte van 3200mm met een toelaatbaar draagvermogen van 60kg. De werkhoogtes zijn 500mm, 900mm, 1100mm, 1400mm, 1800mm, 2000mm, 2200mm, 2400mm, 2600mm en 3200mm. Een statische berekening wordt meegeleverd.

Discreet statief

Het ontwerp van de PG3 NEO Design Stand is bewust discreet en ingetogen, waardoor hij ideaal is voor gebruik op beurzen, conferenties en live-evenementen. In deze set zit alles wat je bij het opzetten nodig hebt op de juiste plek.

Flightcase voor twee sets

Voor de PG3 NEO-set is een op maat gemaakte flightcase met vrachtwagenafmetingen beschikbaar om veilig transport te garanderen. Er passen twee PG3 NEO-sets in één flightcase. De koffer is gemaakt van PENN hardware, heeft stapelbakken en is gemaakt in de EU. Wanneer je twee sets nodig hebt, kun je daar ook meteen de flightcase bij aanschaffen. Deze combinatie is ook als set te koop.

Duitse makelij

De PG3 NEO Design Stand is ontwikkeld in Duitsland en wordt vervaardigd in Duitsland - volledig gemaakt in Duitsland.

PG3 NEO set1

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »