Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
3 November 2023

Gratis registratie voor CUE2024

Podiumtechniek B.V. in Rotterdam Ahoy 15 t/m 17 januari 2024

ROXX Strobe/blinderNatuurlijk staan we met Podiumtechniek B.V. op CUE 2024. Volledigheidshalve: CUE is een tweejaarlijkse vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie, en biedt een totaaloverzicht van technische faciliteiten voor binnen- en buitenpodia. Het is de vaste ontmoetingsplaats voor technici in de evenementenbranche en podiumkunsten.

Professioneel licht, geluid en data- en stroomdistributie

Stroomdistributie van SRSWe zijn aanwezig met het beste wat er beschikbaar is op het gebied van theater- en evenemententechniek: professioneel licht, geluid en data- en stroomdistributie. We staan er met producten van de Duitse firma's ROXX Light en JB-Lighting met toonaangevend bewegend en statisch licht, SRS uit Slovenië met o.a. stroomverdelers, dimmers en DMX-splitters, Voice-Acoustic uit Duitsland met professionele luidspreker- en versterkertechniek, het omvangrijke rigging-assortiment van HOF Alutec en natuurlijk ons eigen merk ModulAir. Onder ModulAir brengen we unieke producten uit die andere, grotere merken links laten liggen, maar die essentieel zijn in de dagelijkse praktijk van theater- en evenemententechniek.

Internationaal gezelschap

We verwelkomen gedurende deze dagen ook engineers van de bovengenoemde firma's, zodat je letterlijk met al je technische vragen op onze stand terecht kunt. Je vind ons en de vertegenwoordigers van onze meest vooraanstaande merken op stand 1.404

Koploper Nederland

Nederland staat internationaal gezien bekend om haar hoogstaande podiumtechniek. Kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid zijn sleutelwoorden. Producenten spelen in op de trend dat alles steeds interactiever wordt. Dat vraagt om andere, multimediale technieken. CUE2024 is het trefpunt voor de branche om kennis, ervaringen en innovaties te delen zodat de aanwezige expertise op hoog niveau kan blijven.

Aanmelden voor CUE2024

Aarzel niet ook je collega's via bovenstaande knop aan te melden of stuur ze de link van deze pagina:

https://www.podiumtechniek.nl/blogs/nieuws/gratis-registratie-voor-cue2024

Graag tot ziens op CUE2024 in Ahoy Rotterdam op 15, 16 of 17 januari 2024.