Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
31 Januari 2024

Lichtste 12"-wedge in zijn klasse

12" floor monitorKleinste en lichtste wedge in de 12"-klasse

  • Passieve 2-weg floor-monitor, 12"/1,4" neodymium coaxiaal
  • Kleinste en lichtste floor monitor in de 12”-klasse
  • Afgeronde behuizing met laag profiel voor onopvallend podiumgebruik
  • Hoge gain vóór feedback
  • Stabiel en stevig stalen grille van 2mm
  • Kan met slechts één hand worden gedragen
  • Verzonken en naar beneden gericht aansluitpaneel
  • Click-in-flyware voor gereedschapsloze vliegmechanica en veiligheidspunt

De Voice-Acoustic CXN-12 is een krachtige, passieve 2-weg floor monitor, uitgerust met een coaxiaal 12"/1,4" neodymium chassis met 80° kegelvormige projectie. Met zijn compacte en mooi afgeronde, onopvallende behuizing is de CXN ideaal voor live-gebruik en voor veeleisende toepassingen in tv- en galaproducties. Door de kleine basisafmetingen neemt hij weinig ruimte in beslag op het podium.

CXN-12 floor monitor openTransparant monitorgeluid

De hoge geluidskwaliteit en neutrale afstemming garanderen eersteklas transparantie, geluidsdruk en feedbackbeperking. Muzikanten ontvangen nauwkeurige terugkoppeling met een onvervormd klankbeeld. Een sterke, warme en nauwkeurige grondtoon en vervormingsvrije hoge tonen creëren een vertrouwd gevoel op het podium voor muziek maken met zelfvertrouwen. De coaxiale CXN-12 reageert zeer goed op EQ, waardoor een geluidstechnicus gemakkelijk stemmen en instrumenten in de individuele monitormix kan inregelen.

Lichte vloermonitor

Met een breedte van slechts 37 cm en een hoogte van slechts 30 cm is de CXN-12 de kleinste vloermonitor in de 12"-klasse. Met een gewicht van slechts 14kg is hij tevens de lichtste. Dankzij het lage gewicht en de centrale handgreep in de onderkant van de behuizing is de speaker bovendien comfortabel met één hand te dragen. De zijhandgrepen, die in het zwaartepunt liggen, verhogen de ergonomie bij zwaar toergebruik. De honingraat-geperforeerde grille is robuust dankzij een breed zijdelings steunvlak en een versterkende kromming en een materiaaldikte van 2mm.

Voice-Acoustic CXN-12 aansluitpaneelVochtbestendige floor monitor

Het aansluitpaneel is verzonken en loopt schuin naar beneden af. De speakON-connectors kunnen er niet per ongeluk worden uit gelopen en zijn optisch onopvallend. Regen druppelt over de rand van de behuizing, waardoor de aansluitingen beschermd zijn. De grote basreflexpoorten van de CXN-12 bevinden zich niet in de baffle, maar op de schuine zijde evenwijdig aan de vloer richting het podium. Dit ontwerp verhoogt de efficiëntie en vocht kan niet via het schot in het interieur van de behuizing lopen.

Drum monitor

De rubberen voetjes van de CXN-12 passen in de stapelsleuven van een rechtopstaande Paveosub-115 en zijn ideale monitoring voor een drummer die op een drum-riser zit. Een bevestigingspunt voor een safety en geïntegreerde flyware voor het populaire Easyfly-vliegmechanisme, evenals een optionele U-beugel, maken een breed scala aan toepassingen mogelijk.

Berkenmultiplex

Zoals bij alle Voice Acoustic-luidsprekers is de behuizing gemaakt van stevig berkenmultiplex van de hoogste kwaliteit: CNC gefreesd, gegroefd, geschroefd en waterdicht verlijmd. Het oppervlak wordt beschermd door een robuuste en vochtbestendige polyurea-coating in het zwart. Optioneel is er een witte versie en speciale kleuren met 2K structuurlak.

Aansturing

De CXN-12 is een passieve basreflexluidspreker met een impedantie van 8Ω. De interne crossover wordt alleen gebruikt om de 2-weg te scheiden. De linearisatie gebeurt met behulp van DSP-filters. De aansturing vindt plaats d.m.v. één kanaal van de Voice-Acoustic HDSP-systeemversterker, zelfstandige subwoofer of de VADAS-systeemversterker.

Aansluitschema CXN-12 + HDSP6

Wil je kennismaken met de kwaliteiten van de floor monitors van Voice-Acoustic? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of voor zelf experimenteren gedurende een wat langere periode.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9 E-mail: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »