Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
31 Januari 2024

JB-Lighting P10 Wash

JB-Lighting P10 Wash Een synoniem voor topprestaties en veelzijdigheid

De P10 Wash met een zoombereik van 12° – 70° en 330W led-vermogen, heeft het perfecte formaat voor elk podium. Hij is verkrijgbaar in drie witlichttemperaturen en is bovendien zeer compact, krachtig en toch extreem stil. De P10 Wash is royaal voorzien van vele inspirerende functies zoals een framingmodule, CMY-kleurenmenging, gobo's, kleurenfilters en correctie- of frost-filters.

Dankzij het zeer lage gewicht van slechts 17 kg en de compacte afmetingen is de installatie door één persoon gemakkelijk mogelijk – of het nu op evenementen, festivals of in theaters, broadcast of op beurzen is.

JB-Lighting P10 Wash messenmoduleZOOMBEREIK

Naast zijn enorme helderheid (HP, lichtopbrengst 15.000lm) heeft de P10 Wash een zoombereik van 12° – 70° (1:5,9), wat indrukwekkend homogene lichtbundel oplevert met extreem gelijkmatige en zachte grenslijnen – zowel bij smalle als brede bundels.

FROST-FILTERS

Met de traploos instelbare frostfilters (Soft edge 5°, Flood frost 10°) kunnen de bundelranden nog verder vervagen en ontstaan er interessante effecten.

LINEAIR CTB + CTO

De witlichtkleurtemperatuur van de P10 Wash kan traploos worden aangepast met behulp van de twee lineaire correctiefilters – CTB: koeler – CTO: warmer

JB-Lighting gobo'sKLEUREN & GOBOS

Zeven roterende gobo's inclusief gradiënt- en meerkleurengobo’s, een kleurenwiel met vijf kleurenfilters, CTB-filter, high CRI-filter en lineaire CTO, evenals een kleurenwiel met zeven correctiefilters en lineaire CTB.

Wil je binnenkort ook kennismaken met de weergaloze kwaliteiten van de moving heads van JB-Lighting? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of voor zelf experimenteren gedurende een wat langere periode.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9 E-mail: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »