Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
27 Januari 2020

CUE2020 - Ontmoeting met professionals

Op maandag 13 januari 2020 ging CUE2020 van start; dé ontmoetingsplaats voor technici die werkzaam zijn in de theater- en evenementenbranche. Tot en met woensdag 15 januari bezochten in het totaal meer dan 8.000 mensen deze tweejaarlijkse beurs.

Podiumtechniek was prominent aanwezig met een - uiteraard - goed verlichte en kleurrijke stand. Naast medewerkers van Podiumtechniek zelf waren ook de Duitse merken JB-Lighting en Voice-Acoustic vertegenwoordigd, die bezoekers konden informeren over letterlijk álle ins en outs van de twee kwaliteitsmerken. Er waren ook dimmers, (draadloze) DMX-splitters, (draadloze) takelsturing en data- en stroomdistributiesystemen van SRS en natuurlijk speelden Podiumtechnieks eigen merken ModulAir en RF-toolbox een belangrijke rol. 

Bekendheid

Voice-Acoustic en JB-Lighting zijn op de Nederlandse markt relatief nieuwe merken. In Duitsland en de omringende landen zijn ze echter een gevestigde naam met een aantal grote theaters en evenementenlocaties als klant. CUE2020 was dus een goede gelegenheid om Nederlandse specialisten in theatertechniek te overtuigen van de overduidelijke kwaliteiten van de moving heads van JB-Lighting en de slimme en compacte PA-sets van Voice-Acoustic.

Druk

Gedurende alle beursdagen was het bezoekersaantal op de Podiumtechniek-stand buitengewoon groot. Veel bestaande klanten kwamen langs om even gedag te zeggen of om ervaringen met de producten te delen, maar ook veel nieuwe klanten kwamen kijken naar producten waar we zelf al erg enthousiast over zijn - wat we graag delen met andere technici.

Robuust

Relatief nieuw is ook het merk JAG: draadloze headset-microfoons uit Australië. Grappig genoeg waren er veel huidige gebruikers die kwamen vertellen dat ze erg tevreden zijn, met name over de robuustheid van de beugel en de overtuigende geluidskwaliteit. Sowieso was er veel interesse in dit merk dat in Nederland en België inmiddels een zekere faam geniet.

Intelligente antenne

De actieve antenne van RF-toolbox de LPDA Active is splinternieuw en werd in die zin op CUE2020 gereleaset. Voor veel situaties biedt deze een zeer welkome oplossing waar je te maken krijgt met lange afstanden van antenne tot ontvanger en waar veel zenders op korte afstand van elkaar worden gebruikt.

Duitse degelijkheid

Natuurlijk stalen de moving heads van JB-Lighting de show, maar ook de doordachtheid en het zeer hoge kwaliteitsniveau van Voice-Acoustic zorgden voor veel interesse. De spreekwoordelijke Duitse degelijkheid en de aandacht voor service, levensduur en duurzaamheid met betrekking tot het milieu zijn kenmerken waarmee Podiumtechniek zich graag verbindt.

Met name de JB-Lighting P12 gooide hoge ogen. Op de stand werden naast elkaar de high power- en de high CRI-versie getoond. Binnen één cirkelprojectie konden bezoekers kennismaken met de hoge lichtopbrengst van de ene versie en de uitstekende kleur- en witweergave van de andere; zéér inzichtelijk!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »