Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
6 November 2023

Prolight + Sound 2024 Frankfurter Messe

Prolight + Sound 2024 - Frankfurter Messe, 19 - 22 maart 2024

De internationale technologiebeurs voor licht, audio, podia, media en evenementen.

Shows en andere vormen van live-evenementen worden momenteel naar een heel nieuw belevingsniveau gebracht. Dit wordt mogelijk gemaakt door technologie en diensten op het gebied van productie, enscenering en digitale netwerken. Het internationale evenement Prolight + Sound, van 19 t/m 22 maart 2024, presenteert de nieuwste trends in de sector. Hier komen beslissers, planners, creatievelingen en visionairs samen met huidige en toekomstige professionals.

Frankfurter Messe van buitenPodiumtechniek in Frankfurt

We zijn natuurlijk aanwezig op Prolight + Sound, waar al onze belangrijkste buitenlandse partners vertegenwoordigd zullen zijn. Natuurlijk zijn de Duitse firma's zoals Vertitruss (PinClaw), Voice-Acoustic  (geluidversterking), HOF (truss-materiaal), JB-Lighting (moving heads) en ROXX Light (led-parren, -stroboscopen en -blinders) van de partij, maar ook SRS uit Slovenië, waarmee we al meer dan een decennia samenwerken op het gebied van stroom- en datadistributie en takel- en lichtsturing.

Wil je ons dan ontmoeten, ook als je al op de beurs rond loopt, aarzel niet even te bellen of te mailen: [email protected] of + 31 (0) 85 4015929