• Lorem ipsum

Agenda

Podiumtechniek op Festivak-beurs
Podiumtechniek op Festivak-beurs
9 en 10 november 2022
Dé vakbeurs voor grootschalige evenementen! Podiumtechniek is van de partij met licht-, geluids- en stroomtechniek van ROXX Light, JB-Lighting, Vertitruss, SRS, en Voice-Acoustic.
IBC 2022 - RAI Amsterdam
IBC 2022 - RAI Amsterdam
9 - 12 september 2022
IBC is 's werelds meest invloedrijke media-, entertainment- en technologiebeurs<br />
IBC (International Broadcasting Convention) is het belangrijkste jaarlijkse evenement voor professionals die zich bezighouden met de creatie, het beheer en de levering van entertainment- en nieu
CUE2024  Vakbeurs voor professionals
CUE2022 is opnieuw afgelast. De eerstvolgende vakbeurs voor event-, installatie- en entertainmenttechnologie in de Benelux vindt plaats in januari 2024. Podiumtechniek is ook dan natuurlijk van de partij met JB-Lighting, Voice Acoustic, TENNAX, JAG, ModulAir en SRS.
Podiumtechniek op Prolight + Sound
Podiumtechniek is present op Prolight + Sound 2022. We zijn te vinden op de internationale stands van partners als Voice-Acoustic, JB-Lighting, SRS Group en ROXX. Maak een afspraak voor een meeting.
Podiumtechniek Experience
Podiumtechniek Experience
17 en 19 januari 2022
CUE2022 is verschoven vanwege te verwachten moeilijkheden rondom coronabeperkingen. We kijken uit naar een nieuwe editie in mei, maar op het moment hebben we zo veel nieuws te delen dat we een meeting organiseren op dezelfde data in De Nieuwe Schuur in Herpt.