Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
27 Oktober 2022

Podiumtechniek op Festivak-beurs

Dé vakbeurs voor grootschalige evenementen!

Festivak | 9 & 10 november | Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

Na enkele jaren van afwezigheid wordt de 25ste editie van Festivak gevierd. Men kijkt ernaar uit om samen met de hele evenementenbranche op 9 & 10 november 2022 in de Brabanthallen het buitenseizoen af te sluiten. Het belooft een inspirerende editie te worden, met een prachtig en compleet aanbod aan toeleveranciers, een imponerende lijst aan sprekers, een knallende brancheborrel en nog veel meer.

Professionele licht-, geluids- en stroomtechnologie

Natuurlijk is Podiumtechniek B.V. van de partij met een aantal inspirerende en nieuwe producten van ROXX Light (multicolor led-parren), JB-Lighting (moving heads), Vertitruss (trusshamers) en SRS (dimmers, data- en stroomdistributie, en takelsturingen). Je vindt ons op standnummer B458.

Interieur- en podiumverlichting

Met name benadrukken we een nieuwe serie van ROXX Light van volledig bekabelingloze armaturen; ideaal voor smaakvolle en creatieve interieurverlichting en architectuurtoepassingen. Omdat de lichtkwaliteit en lichtopbrengst hoog zijn, onder andere door de gebruikte éénpunts-led technologie in de center-led, zijn de nieuwe B.FLEX en B.FLEX mini ook in te zetten als hoogwaardige podiumverlichting. Met de led-krans bestaande uit 24 leds kunnen indrukwekkende patronen en effecten worden gecreëerd.

Acculamp

De ingebouwde accu en de bediening via een iOS-app voorzien de B.FLEX en B.FLEX mini van toepassingen zonder enige bekabeling. Standaard zijn ze ook voorzien van Lumen Radio (draadloos DMX) voor gebruik in professionele, uitgebreider set-ups.
De B.FLEX levert 40W en de B.FLEX mini 15W met als resultaat een lichtopbrengst van respectievelijk 1.085lm en 520lm. De gebruiksduur is maximaal 24 uur.

ROXX FLEX-serie in vogelvlucht

Eén centrale hoogvermogen-led, in combinatie met vierentwintig ultraheldere smd-leds, creëert verbluffende, tweekleurige effecten in wall-wash en deco-light-toepassing. Dankzij de aansturing per pixel, biedt de ROXX HALO EFX-engine geavanceerde en creatieve effectmogelijkheden, en is daarmee verbluffende eye-candy.
Dankzij het speciaal ontworpen, dubbele bajonetsysteem kunnen alle one-size-accessoires zoals FLEX deco-tubes, holografische filters, glare shields of toekomstige, creatieve adapters met elkaar worden gecombineerd en passen deze op alle FLEX-modellen.

Festivak in Den Bosch is een B2B-evenement. Kaarten voor de Festivak zijn gratis verkrijgbaar via deze link. We zijn te vinden op standnummer B458.

Heb je heel specifieke vragen of wil je een van ons persoonlijk ontmoeten, maak dan telefonisch of via e-mail een afspraak. Telefoon: + 31 85 40 15 92 9, E-mail: [email protected]