Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
6 November 2023

ISE2024 in Barcelona

ISE2024 Barcelona 30 januari - 2 februari

ISE is 's werelds toonaangevende business-to-business evenement voor de AV- en systeemintegratie-industrie. Bezoekers zijn AV- en IT-professionals en gebruikers van AV-systemen. We zijn zelf op dinsdag 30 januari en woensdag 31 januari op het evenement aanwezig. Wil je ons dan ontmoeten, ook als je al op de beurs rond loopt, aarzel niet even te bellen: ‭+31 6 45 36 66 74‬

Het FIRA-beursgebouw in BarcelonaWie komt er naar ISE?

De bezoekers van ISE vallen in twee brede categorieën: de producttoeleveringsketen en eindgebruikers. De toeleveranciers zijn bedrijven die betrokken zijn bij het kopen en verkopen van AV-producten en het creëren van geïntegreerde oplossingen. De meeste mensen in deze bedrijven zouden zeggen dat ze in de AV-industrie werken. Typische toeleveranciers zijn integrator/installateur, distributeur/wederverkoper, fabrikant, consultant, producent van live-evenementen, softwareontwikkelaar/programmeur, ontwerpbureau en UX/CX-ontwikkelaar.

Decision makers

Eindgebruikers zijn doorgaans werkzaam in de sectoren die worden bediend door de markt voor professionele AV-oplossingen, zoals de hierboven vermelde sectoren. Ze kunnen AV-systemen bedienen, onderhouden of upgraden – misschien als onderdeel van een intern AV-, IT- of facilitair managementteam. Als alternatief kunnen ze AV-oplossingen specificeren of selecteren wanneer een specifiek project wordt overwogen.

Exposanten in categorieën 

Op de ISE zijn zeven speciale technologiezones waarin 's werelds toonaangevende leveranciers van technologie en oplossingen worden getoond. Door exposanten op deze manier te groeperen, kunnen bezoekers gemakkelijker de oplossingen vinden en vergelijken, en aldus tijd besparen.

De technologiezones zijn:

  • Audio (Hal 7)
  • Contentproductie en -distributie (Hal 4)
  • Digital Signage & DooH (Hal 6)
  • Verlichting en enscenering (Hal 1)
  • Multitechnologie (Hal 3, 4 en 5)
  • Residentiële en slimme gebouwen (Hal 2)
  • Unified Communications & Onderwijstechnologie (Hal 2)

In de hallen 3, 4 en 5 bevinden zich de vlaggenschipexposanten van ISE, plus bedrijven waarvan het multitechnologieaanbod niet simpel in één technologiezone valt. Meer informatie.

 

20 jaar ISE