Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
24 April 2022

Podiumtechniek Prolight + Sound 2022

Prolight+Sound 2022 26/4 – 29/4 2022

Natuurlijk gaan wij naar Prolight + Sound in Frankfurt. Wij zullen ons vooral concentreren op een aantal van de merken waarvoor wij de exclusieve distributie hebben:

  • JB-Lighting - licht/moving heads: hal 12.1 E35
  • SRS Group - lichtsturing, stroom en rigging: hal 12.0 F43/F44
  • Voice-Acoustic - luidsprekersystemen - hal 11.0 A01
  • ROXX - led-parren en -fresnels, architectuurlicht hal 12.1 B66

Aarzel niet om een afspraak te maken voor op een van de stands op de beurs, ook niet als je daar al bent. [email protected] of + 31 (0) 85 4015929

 

Thema: THE STAGE

Omvangrijke podiumproducties omvatten álle aspecten van entertainmentindustrie. Om die reden vormen deze het thema voor Prolight + Sound 2022: THE STAGE.

Aanvullend op presentaties van toonaangevende spelers binnen de sector kunnen beursbezoekers deelnemen aan een uitgebreid opleidingsprogramma. De epicentrum van het seminarprorgamma is het hoofdpodium, THE STAGE, waar merken zichzelf kunnen presenteren met productdemonstraties, een groot aantal lezingen en workshops, terwijl bezoekers en internationale professionals binnen de sector innovatieve oplossingen kunnen uitwisselen.

Meer informatie over Prolight + Sound en de ticketservice vind je hier

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »