Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
18 September 2020

Deens operahuis kiest voor JB-Lighting P12

Den Jyske Opera, de nationale Deense opera, is de landelijke reisopera van Denemarken. Ze kozen kort geleden voor nieuwe moving heads: 24x P12 Profile high CRI en 24x P12 Wash high CRI. 

Allrounder

Ib Asp, lichtontwerper bij Den Jysk Opera, meldt: 'We waren het er snel over eens dat we bewegend licht nodig hadden dat kan fungeren als een allrounder om aan onze eisen te voldoen. De armaturen moesten tour-vriendelijk zijn, met een compacte behuizing, de best mogelijke lichtkwaliteit en een groot zoombereik. Ook wilden we voor zowel de profielen als de washes van hetzelfde merk. Dat maakt de P12 voor ons momenteel de moving head.'

Opmars

De JB-Lighting P12 vindt langzamerhand zijn weg naar veel grote zalen en productiehuizen en slaagt er telkens in ook zeer veeleisende lichtontwerpers tevreden te stellen. Om die reden kiezen internationaal niet alleen operahuizen en theaters voor de duurzame kwaliteit van JB-Lighting, ook grote poppodia en evenementenlocaties voor de fenomenale lichtopbrengst en flexibiliteit van de moving heads van dit prestigieuze, Duitse bedrijf.

CRI en high power

Van de P12's zijn high CRI-versies, voor voorstellingen waarbij kleurweergave de prioriteit heeft, en high power-versies, waarbij extreem hoge lichtopbrengst de voorkeur heeft.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »