Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
7 Oktober 2022

BAM-evenement opgeluisterd met JB-Lighting, ROXX en Voice-Acoustic

JB-Lighting, ROXX en Voice-Acoustic bij BAM-eventJB-Lighting, ROXX en Voice-Acoustic bij BAM-evenement

Op zaterdag 17 september j.l. vond in Zwammerdam de tweede editie van het personeelsfeest Telecom Oranje Festival plaats voor ±500 medewerkers van BAM Telecom. Voor die gelegenheid hadden organisator Events & Planning en een groot aantal toeleveranciers, zoals en licht- en geluidsverhuurbedrijf T-S-L.NL, flink uitgepakt.

Herfstweekend

Het feest hield BAM op eigen terrein. Het was weliswaar het eerste échte herfstweekend, maar dankzij de vooruitziende blik van Events & Planning met betrekking tot de inrichting van het terrein leverde dat geen enkel probleem op.

Licht en geluid

Gastheer was dj Rob Toonen en er waren optredens van John West, Joël Borelli en de zeer aanstekelijke partyband Let’s Groove. Robert Thirij van T-S-L.NL kon zijn recent aanschafte geluidsset van Voice-Acoustic en uitgebreide lichtarsenaal van JB-Lighting en ROXX inzetten en zo het feest opluisteren met licht en geluid van zéér hoge kwaliteit.

Tegenlicht, frontlicht en gobo's

Het was een mooie gelegenheid om het sensationele licht uit de ROXX CLUSTER blinders uit te proberen en te ervaren dat de ROXX E.SHOW TW+ led-parren in het tegenlicht de lichtopbrengst van traditionele 1kW-parren overtreffen en deze qua mogelijkheden en lichtkwaliteit in de schaduw stellen.Een belangrijke rol was weggelegd voor de JB-Lighting P9, P10 en P12 moving heads. Die zorgden voor zeer effectief frontlicht en projecteerden prachtige gobo's op het doek van de grote stretchtent.

Line arrays en subwoofers

Het FOH-geluid werd verzorgd door Voice-Acoustic Ikarray-8's in combinatie met Paveasub-118. De Ikarray's zijn line arrays op basis van 2x 8"-woofers en 4x 1"-hoog-drivers, en hebben een stralingshoek van 100° x 15° (ook beschikbaar met een hoek van 100° x 5°). Paveosub-118's zijn 18"-subwoofers. 

Wijn- en bierbegeleiding

Het was een zeer sfeervol en succesvol evenement met voor ieder wat wils. Bij de catering door middel van foodtrucks was bijvoorbeeld rekening gehouden met alle mogelijke speciale wensen, waarbij ook vegetariërs en veganisten niet over het hoofd werden gezien en wijn- en bierliefhebbers werden gefêteerd op smaakbegeleiding door specialisten.

Zelf uitproberen

Wil je ook kennismaken met de geweldige prestaties van armaturen van JB-Lighting en ROXX, of de superieure geluidskwaliteit van line arrays en subwoofers van Voice-Acoustic? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of voor zelf experimenteren gedurende een wat langere periode.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9, E-mail: [email protected]

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »