Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
15 Februari 2022

Pinbezetting multiconnectors

Multiconnectors voor dimmers, takels en audio

Op veel producten die Podiumtechniek levert zitten multiconnectors. Deze worden gebruikt voor het distribueren van stroom bijvoorbeeld voor dimmers of voor takels, maar ook voor audio. Het is een handige en snelle manier om meerdere bronnen of bestemmingen met één klik aan te sluiten. Bovendien zorgt het voor een meer robuuste verbinding dan met losse connectors per kanaal.

verschillende formaten

In onze producten kom je de volgende multiconnectors tegen: Harting 16- en 24-pins, Socapex / CEEP / Amphenol 19- en 37-pins, en TEN47 25-, 37- en 150-pins. Harting met name op takelsturingen en dimmers, en TEN47 vooral ten behoeve van meerkanaals audio. Socapex / CEEP / Amphenol worden in onze producten voor zowel stroom als audio ingezet.

PCB's en flatcable

Binnen het merk ModulAir bevinden zich meerdere oplossingen om meerkanaals audio en stroom op maat te distribueren. Dit kunnen stageblokken zijn of 19"-panelen en wanddozen. We leveren multiconnectors inclusief PCB om ook intern snel betrouwbare verbindingen te maken. Dit gaat door middel van flatcable oftewel ribbon-kabelen en bijbehorende PCB's met hierop connectors voor individuele kanalen. ModulAir heeft hiervoor losse componenten en geassembleerde units in het assortiment.

Harting kabeltester

Harting load check kabeltesterVoor het testen van Harting-verbindingen levert ModulAir een kabeltester / loadcheck. In combinatie met de bijbehorende eindstop kan daarmee worden gecontroleerd of alle aders naar behoren zijn aangesloten.

Harting met wartel

De manier waarop of de richting waarin mulitkabels met een Harting connector worden verbonden kennen allerlei varianten. ModulAir levert een back shell voor een Harting connector die is voorzien van naar keuze 8 of 4 gaten voor wartels.

Pinbezetting multiconnectors

De meeste pin lay-outs van de apparaten met multiconnectors in ons pakket zijn standaard. Binnen de industrie zijn er echter meer varianten. Hieronder vind je de meest voorkomende binnen ons assortiment plus - indien relevant - wat alternatieve manieren van aansluiten. Aarzel niet bij twijfel contact met ons op te nemen wanneer je multiconnectors voor onze dimmers, takelsturing of audioapparatuur aan het solderen bent.

Bent u na deze stortvloed aan informatie nog niet helemaal uit over welke onderdelen u nodig heeft? Geen zorgen; bij Podiumtechniek staan we u graag te woord en helpen u graag verder. 

Contact:
Tel: +31 85 40 15 92 9
Mail: [email protected] 

 

Download de pinbezettingen hieronder als PDF.

Pinbezetting Harting 16 - Takelsturing 

Pinbezetting Socapex / CEEP / Amphenol 19 - Takelsturing 

Socapex pinbezetting takelsturing

Pinbezetting Harting 16 / 24  - Dimmers

Harting penbezetting dimmers

Harting 24 penbezetting voor dimmers

 

Pinbezetting TEN47 LK25 / LK37 / LK150 - Audio 8-, 12- en 48-kanaals

150-pins / 48-kanaals

TEN47 - LK150 pinbezetting audio

37-pins / 12-kanaals audio - 25-pins / 8-kanaals audio

TEN47 LK25/LK37 penbezetting

Pinbezetting Socapex / CEEP / Ampenol 37 - Audio

37-pins / 12-knaals

Socapex 37-pins audio