Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
9 December 2022

Theaters en verhuurbedrijven omarmen JB-Lighting en ROXX Light

Spreekwoordelijke Duitse kwaliteit voor Nederlandse theaters en verhuurbedrijven

In de afgelopen maanden schafte een groot aantal theaters en verhuurbedrijven armaturen aan van de Duitse merken JB-Lighting en ROXX Light. Superieure kwaliteit, uitmuntende prestaties, baanbrekende features en degelijke duurzaamheid zijn de verbindende factor bij deze leveringen.

Investering meer dan waard

Wij voeren beide merken met enthousiasme, omdat ze telkens bewijzen de investeringen meer dan waard te zijn en daardoor kunnen rekenen op tevreden gebruikers. We zagen de afgelopen maanden dan ook veel vervolgorders.

Bewegende en statische led-armaturen 

Het gaat uiteraard in de allereerste plaats om de lichtkwaliteit. Beide merken produceren led-armaturen met een verbazende lichtopbrengst en zijn alleen al om die reden een klasse apart. ROXX led-parren leveren een buitengewoon gelijkmatige spreiding en kunnen zich moeiteloos meten met traditionele 1kW-parren. De lichtbundel laat zich uiterst simpel vormgeven en de kleuren én wittinten zijn van uitmuntende kwaliteit. We konden een groot aantal ROXX E.SHOW TW+ aan theaters leveren die op verschillende posities zullen worden ingezet. Door de handige toebehoren, zoals zesdelige barndoors en fresnel-lenzen, vervangen ze niet alleen traditionele parren, maar kunnen ze ook worden gebruikt als zéér flexibele multicolor pc's en fresnels. Daarbij ontberen ze de meerkleurige schaduwen en het vaak in het oog springende aanzicht van multi-led washes.

Variabele kleurtemperatuur

JB-Lighting P9 in theater Singer LarenJB-Lighting verraste vriend en vijand met de P9 Beamspot; een zeer flexibele moving head die inmiddels zijn weg heeft gevonden naar theaters in het middenformaat en verhuurbedrijven. De compacte afmetingen, variabele kleurtemperatuur en de voor het formaat zeer hoge lichtopbrengst maken ze zeer geschikt voor situaties waarin flexibiliteit wordt vereist. Later introduceerde JB-Lighting de P10, volgens hetzelfde concept en met vergelijkbaar hoge prestaties, maar voorzien van een messenpakket. Bijna onnodig te vermelden dat zowel de P9 als de P10 onmiddellijk op enthousiaste gebruikers kunnen rekenen.

Lichtopbrengst, geluid, compact, duurzaam

Daarnaast konden we ook de high-end-modellen van JB-Lighting, de P12 en P18 bij kritische gebruikers afleveren. De onovertroffen lichtopbrengst, minimale geluidsproductie, hanteerbare afmetingen en bescheiden ecologische voetafdruk zijn overtuigend genoeg om indruk te maken op zelfs de meest veeleisende operators en lichtontwerpers.

Beamspots, profielspots en led-parren

In de verhuur: Peitsman Licht & Geluid breidde hun assortiment uit met P9's, P12's (HCRI) en P18's (HP), en lichtWERK! deed hetzelfde maar dan met P9's, P10'en, en P18's (HP).
ROXX Light en JB-Lighting in de theaters: het Hofpleintheater breidde hun arsenaal uit met P9's en P10'en en Cool Kunst & Cultuur en theater De Blauwe Kei kozen voor ROXX Light E.SHOW TW+ ter vervanging van traditionele parren. Zowel Cool als De Blauwe Kei probeerde de led-parren uit, raakte overtuigd en vulde de uiteindelijke order aan met onmisbare accessoires zoals lenzen voor verschillende lichtbundels en barndoors om secuur te kunnen kleppen. Theater Singer Laren bestelde P9's, terwijl De Stoep in Spijkenisse koos voor zowel P9's als P10'en en Theater De Schuur in Zevenaar voor P10'en. 

JB-Lighting P9 variabele kleurtemperatuur
De ultraflexibele JB-Lighting P9 en P10

 

Wil je binnenkort ook kennismaken met de geweldige prestaties van de led-armaturen van ROXX Light en JB-Lighting? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of voor zelf experimenteren gedurende een wat langere periode.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9, E-mail: [email protected]