Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
5 Mei 2023

ROXX E.SHOW MAXX: 30.000lm led-par

ROXX E.SHOW MAXX - led-par op z'n krachtigst

ROXX E.SHOW MAXX ingesteld op warm witOp Prolight + Sound konden we kennismaken met een tamelijk sensationeel, nieuw product van ROXX. Natuurlijk was er een schitterende opstelling met de recentelijk uitgebrachte ROXX CLUSTER S2 blinder/pixelmapper, maar de show werd bij ROXX gestolen door een led-par van formaat en dan 'formaat' letterlijk met betrekking tot de overweldigende lichtopbrengst.

800W led-bron

De nieuwe E.SHOW MAXX breidt de SHOW-serie uit met een 700W-armatuur (800W led-bron) met perfecte wittinten en briljante kleuren. De nieuwe IP65-gecertificeerde spot met een speciaal ontwikkelde 6-kleuren led-chip (éénpunts-bron) heeft een enorme output van maar liefst 10.000lx bij een stralingshoek van 14° / 5m; een lichtopbrengst van meer dan 30.000lm. Perfect afstembaar wit wordt bereikt met RGB + amber, lime en cyaan. Met name voor grote shows, omvangrijke tentoonstellingen en studiotoepassingen, waarvoor tot nu toe dure en onderhoudsintensieve gasontladingslampen werden gebruikt.

ROXX E.SHOW MAXX handbedieningHandige bediening

Daarnaast is er een nieuw one-hand lens change system en is er de mogelijkheid voor handmatige instellingen voor niveau, CCT en kleuren, wat enorm veel tijd bespaart bij standalone-gebruik. Dit wordt aangevuld met een geoptimaliseerde rigging-beugel, een geïntegreerde CRMX-zend- en ontvangstfunctie en natuurlijk werkt de nieuwe schijnwerper ook rechtstreeks met de ROXX.APP.

Circulaire & elliptische lichtbundel

De lenzen voor cirkelvormige en elliptische lichtbundels kunnen snel en gemakkelijk worden verwisseld, ook wanneer er al een barndoor is bevestigd. Er is een handige manier met hendels om de elliptische lenzen uit te lijnen. De hendels van de lenzen zijn kleurgecodeerd zodat ze gemakkelijk herkenbaar zijn.

 

Scala aan professionele toebehoren

Voor professionele toepassingen zijn er flexibele extra's verkrijgbaar. Zo is er een pole operated yoke beschikbaar met 28mm junior pin voor pan en tilt op afstand door middel van een richtstok.
De E.SHOW kan ook vrijstaand op een vloer worden gebruikt. Hiervoor is er een specifieke vloersteun, waarmee de led-par stabiel op de grond kan worden geplaatst.
Er is een honeycomb-filter beschikbaar om strooilicht en laterale reflecties te beperken.
De optionele barndoor is 360° roteerbare barndoor en is voorzien van met acht bladen.

Geavanceerde koeling

De 800W led-bron produceert natuurlijk een aanzienlijke hoeveelheid warmte. In zijn algemeenheid is warmteontwikkeling ook een van de belangrijkste uitdagingen voor ontwerpers van led-armaturen. Bij de ROXX E.SHOW MAXX is gekozen voor een koperen basis met daarop twaalf heatpipes. Deze worden op hun beurt weer gekoeld door cirkelvormige koelribben met binnenin een 120mm fan. Dit koelsysteem is zo ontworpen dat het nauwelijks geluid produceert.

Geoptimaliseerde led-par

Fysiek is E.SHOW MAXX verder geoptimaliseerd. De yoke is aan de bovenkant dikker, zodat die kan fungeren als comfortabel handvat. Er is een kabelgeleider in de yoke geïntegreerd. De tilt van het armatuur kan met één hand worden vergrendeld. Voor de bevestiging van de lenzen en de andere accessoires is zijn er behalve een klemmechanisme ook magneten aangebracht. Deze dubbele beveiliging maakt ook dat er voor de accessoires geen extra safeties hoeven worden ingezet.

Verbluffende lichtopbrengst en perfecte lichtkwaliteit.

Het belangrijkste is echter de overweldigende lichtopbrengst en de onberispelijke lichtkwaliteit met perfecte wittinten en prachtig verzadigde kleuren. Hiermee kwalificeert de ROXX E.SHOW MAXX zich voor zeer veeleisende en omvangrijke voorstellingen en producties, en legt de lat voor led-parren op een sensationeel hoog niveau. Een efficiënt en toekomstbestendig alternatief voor gasontladingslampen.
Wil je binnenkort kennismaken met de weergaloze kwaliteiten van de led-parren van ROXX Light? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of voor zelf experimenteren gedurende een wat langere periode.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9 E-mail: [email protected]