Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
9 Maart 2023

ROXX CLUSTER S2 - hybride blinder/wash/pixelmapper

ROXX CLUSTER S2 - KRACHTIGE, PIXELMAPPING HYBRIDE STROBOSCOOP / WASH

Na het succes van de CLUSTER LED-blinders heeft ROXX met de introductie van de S2 de CLUSTER-familie verder uitgebreid. De S2 is een geavanceerde pixel-mappable stroboscoop en washlight die twee elkaar aanvullende effecten combineert in één unit, ontworpen voor extreem krachtige en veelzijdige toepassingen.

ROXX CLUSTER B2 + S2 gereedschaploze montageKoppelen zonder gereedschap

Dankzij het geavanceerde en gereedschapsloze koppelmechanisme kan de ROXX S2 worden gecombineerd met alle producten uit de CLUSTER-serie om lichtontwerpers nieuwe creatieve mogelijkheden te bieden in horizontale en verticale configuraties en is hij geschikt voor kleine en grote locaties en tot en met stadions aantoe.

ROXX CLUSTER B2 en S2 koppelen zonder gereedschap

Preset patronen en karakters

CLUSTER S2 beschikt over een groot aantal ingebouwde patronen en biedt gebruikers een snelle en eenvoudige manier om verbluffende effecten te creëren wanneer er geen een mediaserver beschikbaar is, of wanneer de installatie een snelle oplossing vereist.

Lichtbundel, frost en onzichtbaarheid

 

ROXX biedt ook een breed scala aan magnetische, eenvoudig aan te brengen accessoirefilters. Het Blackface-filter is vooral handig in tv-toepassingen, omdat het de apparaten visueel laat verdwijnen in het decor wanneer ze zijn uitgeschakeld. De twee elliptische filters vormen de lichtstraal verticaal of horizontaal met een frost-effect, waardoor de gebruiker nog meer effectmogelijkheden krijgt.

ROXX CLUSTER S2 biedt een IP65-protectie, wat een perfect gebruik in buitentoepassingen garandeert.

CLUSTER S2 – FEATURES

Met HET ROXX Cluster-systeem en de afzonderlijke LED-lijnen OP gelijke afstand van elkaar kunnen doorlopende effecten bewegend over meerdere units worden weergegeven. Op deze manier smelten de units zowel horizontaal als verticaal samen tot een groot geheel. De 4 afzonderlijke, dunne stroboscoop-lijnen kunnen ook worden gebruikt om cijfers, letters en afbeeldingen weer te geven.

Veelzijdige led-stroboscoop

Het concept van de CLUSTER 2 is opgebouwd rond drie afzonderlijk aanstuurbare elementen:

Brede led-stroboscoopBrede led-stroboscoop met 12 segmenten

  • Led-balk, 340 koudwitte leds
    Een centrale, brede led-balk met 340 koudwitte leds bedoeld voor stroboscoop-toepassingen. Deze zijn aan te sturen in 12 segmenten. Het is een relatief brede balk met een extreem hoge lichtopbrengst.

Twee balken met RGB-ledsRGB-leds aansturen in 6 segmenten

  • Led-balken met 340 RGB-leds
    Twee balken met RGB-leds elk bestaand uit 340 led-units; een totaal van 680 leds dus. Elke balk is aan te sturen in 6 segmenten.

Stroboscoop lijnenStroboscoop lijnen 12 segmenten

  • Scherpe led-lijnen, 272 leds
    Vier led-lijnen elk bestaand uit 68 koudwitte leds voor stroboscoop-toepassingen. De lijnen hebben elk een elliptische lens. In het totaal 272 leds die aan te sturen zijn in 12 segmenten.

Wil je binnenkort ook kennismaken met de geweldige prestaties van de blinders van ROXX? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of voor zelf experimenteren gedurende een wat langere periode.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9, E-mail: [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »