Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
5 Augustus 2021

Pre-release nieuwe producten Voice-Acoustic

Op zondag 25 juli was er voor Voice-Acoustic en TENNAX Audiotechnik een demodag georganiseerd bij wijnhuis Weingut Eulenmühle. Er was aandacht voor de bestaande productlijnen, maar er werden ook een tipje van verschillende sluiers opgelicht over nieuwe producten: de VENIA-6 en VENIA-8 kolomluidsprekers met drivers in line array-configuratie en de SCORE-8 met 2x 8"-drivers en een 1"-tweeter in d'Appolito-opstelling. Het zijn zeer krachtige speakersystemen met een plezierig selectieve richtingskarakteristiek.

Stijlvol design

Opvallend bij deze nieuwe producten is dat ze zéér slank zijn vormgegeven en daardoor overal onopvallend kunnen worden geplaatst. Vooral de VENIA-6 en VENIA-8 lijken te zijn ontworpen voor stijlvol ingerichte interieurs.

Indrukwekkend geluidssysteem

Nieuwe Voice-Acoustic SCORE-8Tegelijkertijd zijn de prestaties indrukwekkend. De haalbare geluidsdruk is imposant, terwijl onder alle omstandigheden de geluidskwaliteit gewaarborgd is.
Door de plaatsing van de luidsprekercomponenten onderling, line-array bij de VENIA's en d'Appolito bij de SCORE-8 (en eerder uitgebrachte SCORE-5) zijn de richtingskarakteristieken ideaal voor het zo secuur mogelijk bedienen van specifieke zones in de ruimte en wordt er optimaal gebruikgemaakt van het vermogen van het geluidssysteem.

Gemakkelijk inzetbaar

De SCORE-8 kan net als de SCORE-5 worden ingezet in bestaande systemen met componenten van andere merken en heeft in die zin geen extra processing nodig. Door de 8"-low/mid-drivers kunnen ze ook prima standalone worden ingezet als het allerdiepste laag geen belangrijke rol speelt.

Opstellen, vliegen en bedienen

Afgezien daarvan kunnen zowel de VENIA's als deze nieuwe SCORE natuurlijk gebruikmaken van het uitgebreide assortiment aan montage-, stel en vliegmateriaal, en kwaliteitsversterkers van Voice-Acoustic. Vrijwel al dit materiaal kan zonder gereedschap worden gebruikt. Dit zorgt er mede voor de systemen van Voice-Acoustic in verreweg de meeste gevallen kan worden opzet, bediend en afgebouwd door één technicus; niet in de laatste plaats doordat de toebehoren buitengewoon doordacht zijn ontwikkeld met gebruiksgemak en efficiënt gebruik van arbeidskracht in gedachten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »