Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
 • Lorem ipsum
7 December 2021

Podiumtechniek Experience 17 en 19 januari

CUE2022 verschoven, goed alternatief

CUE2022 stond gepland voor 17 tot en met 19 januari komend jaar. Door de te verwachten beperkingen rondom COVID-19 is deze beurs voor technici in de evenementen-, installatie- en entertainmentbranche echter gecanceld. Verschrikkelijk jammer, want we hadden er erg veel zin in, maar we kijken uit naar de alternatieve data voor CUE2022, mogelijk al in het komende voorjaar. Toch willen we jullie graag op korte termijn ontmoeten en op de hoogte brengen van inspirerende, nieuwe producten, uiteraard met inachtneming van de geldende coronamaatregelen.

Natuur, architectuur, podiumtechnologie

We hebben een van de mooiste locaties in Nederland gekozen - in het midden van het land - om een meeting te organiseren op maandag 17 en woensdag 19 januari: De Nieuwe Schuur in Herpt. Niet alleen is het een prachtig karakteristiek stukje Nederland qua natuur en is De Nieuwe Schuur in architectonisch opzicht - op zijn zachtst gezegd - prikkelend, ook biedt De Nieuwe Schuur uitgelezen mogelijkheden om de technologische hoogstandjes uit ons assortiment te demonstreren. Je kunt kennismaken met een aantal splinternieuwe producten:

 • De veelzijdige JB-Lighting P9Voice-Acoustic SCORE-8 – compacte, verbluffend krachtige, point source-luidspreker
 • JB-Lighting P9 – compacte, lichtgewicht led-spot met grensverleggende prestaties
 • Voice-Acoustic VENIA-6 en VENIA-8 – hoogwaardige kolomspeakers met line array-eigenschappen
 • Nieuws van Pea Soup – Rookmachines en hazers
 • Nieuwe zwarte versies van de populaire JAG headset-microfoons
 • Een sensationeel handig, nieuw netwerkproduct van ModulAir
Kijkje in de toekomst

Afgezien daarvan is er van het prestigieuze merk JB-Lighting een opzienbarend, nieuw product te zien, dat pas medio 2022 daadwerkelijk zal worden gepresenteerd en waarvan we op voorhand benieuwd zijn wat je ervan vindt.

Zien, horen, uitproberen

Natuurlijk zijn er ook veel van onze huidige producten te zien, uit te proberen en niet te vergeten te horen. Voice-Acoustic is bijvoorbeeld de moeite waard om te beluisteren. Gezien het steeds vollere frequentiespectrum is het ook goed 's te komen kijken naar de baanbrekende producten van RF-toolbox, die een eenvoudige, maar zeer adequate oplossing bieden bij steeds smallere frequentiebanden. 

Praatje, drankje, hapje

De Nieuwe Schuur is sowieso een zéér interessante locatie voor montages, try-outs, kleinere producties en corporate events en we leiden je er dan ook graag rond en laten je dan de slimme, extreem gebruiksvriendelijke, technische oplossingen zien die zij dagelijks gebruiken.
Er is ruimte genoeg voor een praatje en we serveren daar een drankje en een hapje bij, zodat we rustig kunnen bijpraten of kennis kunnen maken.

Plannen en aanmelden

De toegang is gratis, maar vanwege coronarestricties is het aantal beschikbare plaatsen beperkt, waarbij ook het tijdstip waarop je komt een rol speelt. Er zijn per dag drie tijdslots:

Maandag 17 januari 2022 Woensdag 19 januari 2022
 • 10:00 - 14:00 uur VOL
 • 12:00 - 16:00 uur
 • 14:00- 17:00 uur Laatste plekken
 • 10:00 - 14:00 uur VOL
 • 12:00 - 16:00 uur
 • 14:00- 17:00 uur Laatste plekken

 

Het is dus zaak je snel in te schrijven om zeker te zijn dat deze demodagen niet aan je voorbij gaan en dat we je kunnen plaatsen in het tijdslot dat je hebt aangegeven. Klik hier om aan te geven op welke dag je komt, op welk tijdstip en met hoeveel personen.

Locatie:

De Nieuwe Schuur
Burgemeester Buijsstraat 33
5255 AB Herpt (bij Den Bosch)
Nederland

MELD JE HIER SNEL AAN, want er is maar beperkt plaats!

 

Interieur De Nieuwe Schuur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »