Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
27 Januari 2021

Culturele werkplaats in Herpt

De Nieuwe Schuur is een initiatief van Hans Andersson en Francine Houben. Houben is een internationaal  vermaarde architect verbonden aan het legendarische bureau Mecanoo en het karakteristieke gebouw waarin de culturele werkplaats zich bevindt, is ook weer ontegenzeglijk van haar hand. Het echtpaar streeft naar de verbintenis van kunstenaars en bedrijven. Door die in De Nieuwe Schuur samen te brengen, ontstaan nieuwe initiatieven en mogelijkheden, kunnen die gebruikmaken van elkaars kennis en kwaliteiten. Zo vormt zich een betrokken kring van liefhebbers die de kunsten laten groeien.

JB-Lighting P12 profielspotDSP-gestuurd

Podiumtechniek zorgde voor het ontwerp en de realisatie van het theaterlicht en het geluid. Om het werken met de installatie zo simpel mogelijk te maken werd er gekozen voor een systeem met presets, waarbij bezoekende makers op een gemakkelijke manier kunnen switchen tussen een elementaire licht- en geluidsplan, en een uitgebreider set-up met aanzienlijk meer mogelijkheden voor enscenering. Dit wordt mogelijk gemaakt door een DSP van Symetrix in combinatie met een lighting controller van Visual Productions. Vanwege de enorme flexibiliteit en geweldige lichtopbrengst werden er P12 profielspots (high CRI) van JB-Lighting toegepast. Alle audio wordt getransporteerd over Dante en de versterkers en luidsprekers zijn van Voice-Acoustic. Lees meer.

Buitenterras bij De Nieuwe Schuur

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »