Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
31 Mei 2022

IBC 2022 - RAI Amsterdam

9 - 12 september 2022 IBC RAI Amsterdam

IBC is 's werelds meest invloedrijke media-, entertainment- en technologieshow.
IBC (International Broadcasting Convention) is het belangrijkste jaarlijkse evenement voor professionals die zich bezighouden met de creatie, het beheer en de levering van entertainment- en nieuwscontent over de hele wereld. IBC trekt bijna 60.000 bezoekers van over de hele wereld. Het is een combinatie van een programma met lezingen en presentaties door gerenommeerde sprekers uit de industrie en een tentoonstelling met 1400 exposanten.

IBC is geëvolueerd vanuit technische roots in uitzendingen en omvat vandaag de dag de hele breedte van het beheer en de levering van media, van online content tot digitale cinema, van geautomatiseerde workflows tot het vastleggen en weergeven van hoge resolutie. IBC blijft het belangrijkste evenement voor de industrie en het blijft groeien.

Bezoekers kunnen verwachten om te leren over de ontwikkelingen die de industrie vormgeven, interactie met de nieuwste technologie, wereldprimeurdemonstraties ervaren en zaken doen in een professionele en ondersteunende omgeving. Het is de toonaangevende plek om samen te werken, zakelijke kansen te ontgrendelen, de nieuwste innovaties te ontdekken en samen de opwindende wereld van inhoud en technologie te verkennen.

Registreer je gratis via de website van het IBC!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »