Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
25 Augustus 2022

Vliegbrevet voor Voice-Acoustic dj-set

Monegros_festival_voice-acousticFestivaldebuut Voice-Acoustic in Spanje

Lerida, Spanje | Augustus 2022

Meer dan 55.000 mensen uit 85 landen kwamen naar het Monegros Desert Festival voor elektronische muziek op 30 juli 2022. Na een onderbreking van acht jaar traden tijdens dit spectaculaire 24-uurs dansfeest meer dan 140 artiesten op op 12 verschillende podia . Volgens de promotor was het meest ambitieuze en gecompliceerde project het "THE CLUB"-podium voor 800 personen: een afgedankte Airbus A330. Het 60 meter lange vliegtuig moest over honderden kilometers worden getransporteerd voordat het een noodlanding kon maken in de woestijn van Monegros.

Favoriet main-PA

Dankzij de Spaanse distributeur werd Voice-Acoustic gekozen als het favoriete geluidssysteem voor deze zeer unieke locatie. In de 60 meter lange, slechts 5 meter brede en 2,5 meter hoge vliegtuigromp werden 2x VENIA-8 en in totaal 10x Paveosub-118 gebruikt als het main-PA. Voor een evenwichtige geluidsverdeling werden 6x Modular-12 over de lengte de romp, die als dansvloer fungeerde, geïnstalleerd als mono delays. Daarnaast werd een stereoset bestaande uit Modular-15 en Paveosub-118 gebruikt als dj-monitoring. Het hele geluidssysteem werd aangestuurd door verschillende Voice-Acoustic HDSP-versterkers.

Feest met Voice-Acoustic dj-set

“THE CLUB was een van de meest verassende  en opwindende podia van het hele Monegros-festival", zegt Josep Maria Serra, mede-eigenaar van de Spaanse distributeur van Voice-Acoustic. "Dankzij het Voice-Acoustic hebben we dit project kunnen realiseren en in het vliegtuig een onvergetelijk feest kunnen vieren."

Opbouwen en inregelen 

Voice-Acoustic PA-systemen lenen zich perfect voor geluidsversterking op vreemde locaties. Het opbouwen en inregelen is buitengewoon simpel, zelfs met delay stacks en een veelheid aan subwoofers zoals in dit geval, terwijl de prestaties op het gebied van geluidsdruk en geluidskwaliteit ronduit imposant zijn.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die dit imposante geluidssysteem jouw evenement kan bieden?Kijk dan snel op onze productpagina van Voice-Acoustic!

Podiumtechniek helpt u graag met het maken van de juiste keuze. Schroom dus niet om contact op nemen met ons via +31 85 40 15 92 9 of via [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »