Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
19 Juni 2020

JB-Lighting bij Schouwburg Ogterop

Zoals zoveel theaters en andere zalen in Nederland nam Schouwburg Ogterop in Meppel na de uitbraak van de corona-pandemie de gelegenheid te baat om apparatuur uit te proberen. Er waren immers geen voorstellingen en dat was dus het uitgelezen moment om onderhoud te doen, plannen te maken en apparatuur te testen.

JB-Lighting P12Het kleurenwiel van de P12Er werden spots van diverse merken uitgeprobeerd, waaronder de P12 Spot van het prestigieuze, Duitse merk JB-Lighting. Na langdurig testen en spelen met alle armaturen kwam uiteindelijk de P12 in high CRI-uitvoering als winnaar uit de bus. De hoge lichtopbrengst, de compacte afmetingen, het lage gewicht en lage geluidsproductie gaven uiteindelijk de doorslag. Natuurlijk speelde de kleurweergave een belangrijke rol, vandaar de keuze voor de high-CRI-versie. Dit resulteerde uiteindelijk in de bestelling van vier stuks JB-Lighting P12.

Vertrouwen

Chauvet Rogue R1Daarnaast leverde Podiumtechniek B.V. naar aanleiding van de uitgebreide tests ook een zestal Chauvet R1 Beam Wash moving heads. Schouwburg Ogterop heeft de periode van intelligente lockdown nuttig kunnen besteden en kan op het gebied van bewegend licht de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet zien.

 

Wil je ook je spots vervangen bel ons voor advies of een demo!
Of stuur een email naar: [email protected] 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »