Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
3 Januari 2022

Schouwburg Hengelo kiest voor JB-Lighting P12

Moving heads in het front in Hengelo

Op 30 december deden we de laatste JB-Lighting-levering van 2021. Dit keer mochten we naar  Schouwburg Hengelo. Dit naar aanleiding van een demo met JB-Lighting P12 HCRI profielspot eerder in december. Het theater raakte er daarbij al snel van overtuigd dat de P12 de huidige 2KW halogeen armaturen in het frontlicht zou kunnen vervangen. Op basis daarvan werden er twaalf P12 HCRI profielspots besteld die we binnen een week konden leveren.
 
Enthousiasme en ongeduld
Zeer enthousiaste, nieuwe JB-Lighting-gebruikers dus, wat bleek uit hun post op Facebook: "Hoog bezoek van Podiumtechniek vandaag. Nieuwe lampen voor in de zaalbrug van JB-lighting: led, dus energiezuinig. Onze jongens kunnen niet wachten om ze in gebruik te nemen!"
 
Kenmerkend voor 2021
Het was een levering die kenmerkend is voor het verloop van 2021 en in die ook meteen de toon zet voor 2022. Wij zijn er trots op dat dit jaar zóveel theaters zijn overgestapt op JB-lighting, die deze led-armaturen met vertrouwen ook in het frontlicht inzetten. We hopen (weten eigenlijk zeker) dat we in 2022 op deze manier nog meer theaters kunnen overtuigen.
 
Met dank aan de volgende theaters:
De Doelen - Rotterdam
Cool kunst en cultuur - Heerhugowaard
Nationale Opera & Ballet - Amsterdam
Schouwburg Ogterop - Meppel
Philharmonie Haarlem
Korzo - Den Haag
Nederlandse Reisopera - Enschede
Theater De Nieuwe Schuur - Herpt
Afas theater - Leusden
Theater Lampegiet - Veenendaal
 
Fijne jaarwisseling
 
En hopelijk tot gauw bij een demo op locatie. Aarzel niet contact op te nemen via e-mail: [email protected] of bel: + 31 85 40 15 92 9.