Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
6 Januari 2020

Reisopera Enschede inversteert in JB-Lighting P12

Na een uitvoerige test met spots van alle grote merken heeft de Nederlandse Reisopera voor de P12 High CRI Profielspot van JB-Lighting gekozen. Het grote verschil maakten de uitstekende roodweergave, de compacte afmetingen en het ongeëvenaard lage geluidsniveau. De spot kan daardoor op het toneel worden gebruikt of zelfs in de zaal worden geplaatst zonder geluidsoverlast te veroorzaken. De witweergave bleek van alle geteste spots de beste. De High CRI-versie (CRI > 90) heeft een kleurtemperatuur van 5800K en een lichtopbrengst van 34.000 lm.

Licht en compact

Doordat de spot zo compact en licht is (23kg) - de lichtste op de markt in dit segment - is hij gemakkelijk in te hangen in bestaande zaalbruggen en dat is waar de Reisopera deze voor gaan inzetten.
De 20 P12's zijn aangeschaft ter vervanging van hun oude VL3500's. Bijkomend, maar niet onbelangrijk voordeel is dat twee P12's de transportruimte innemen van één VL3500. Zo helpt de nieuwe aanwinst van de Reisopera ook bij efficiënter gebruik van laadruimte.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »