Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
30 September 2020

Night of Light 2020 met JB-Lighting Sparx 18 en 30 washes

Met 24 stuks JB-Lighting Sparx 18 en 4 stuks Sparx 30 werd op 22 juni de kathedraal van Ulm (D) feestelijke verlicht in het kader van Night of Light 2020. De hoeveelheid licht en de perfecte manier van belichten waren imposant.

Droom

Sparx washes in Ulm (D)Met deze TwinZoom-armaturen kunnen de buitenste led-ring en de binnenste led's onafhankelijk van elkaar worden in- en uitgezoomd (traploos van 3° - 70° oftewel met een verhouding van 1:23). Hiermee creëer je innovatieve, verbluffende vormen en prachtige lichtbeelden op een niveau waarvan je niet eens durfde dromen.

Duurzaam

Daarnaast zijn deze TwinZoom's ontworpen en gebouwd door JB-Lighting, de prestigieuze, Duitse firma die garant staan voor innovatief design, ultieme degelijkheid en vergaande garantie en ondersteuning met betrekking tot productbeschikbaarheid, levensduur, leverbaarheid van componenten. Alle armaturen van JB-Lighting hebben een ecologisch extreem verantwoorde footprint.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »