Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
30 Juni 2021

Nieuwe 2-weg PA-kolomluidspreker van TENNAX Audiotechnik

TENNAX Audiotechnik Deutschland debuteerde mei 2021. TENNAX is verheugd om de nieuwste toevoeging in zijn productlijn te introduceren. De TENNAX Powerstick-6 is een compact, krachtig en veelzijdig professioneel 2-weg luidsprekersysteem voor mobiele en permanente geluidsversterking. De passieve kolomluidspreker kan zonder tussenkomst van een DSP worden gebruikt als een full-range systeem of in combinatie met VENTUS 12”, 15” of 18” subwoofers. De actieve versies van de VENTUS zijn voorzien van drie versterkerkanalen en kunnen desgewenst dus ook meteen de Powerstick topjes aansturen.

Uitstekende geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid

De Powerstick-6 is uitgerust met 4 x 6,5" mid-laag drivers en voor het hoog een krachtige 1" compressiedriver gekoppeld aan een asymmetrische, draaibare hoorn. Dankzij de uitstekende spreiding en beheersing van verticale golfpatronen is de hoogste geluidskwaliteit en spraakverstaanbaarheid gegarandeerd, zelfs in akoestisch moeilijke ruimtes.

Veelzijdige bevestigingspunten

Net als de andere TENNAX-familieleden is de Powerstick-6 gemaakt van hoogwaardig berkenmultiplex, CNC- gefreesd en gegroefd, waterdicht gelijmd en geschroefd, en gecoat met weerbestendig polyurea. De behuizing biedt ook bevestigingsmogelijkheden met M10-schroefdraadpunten, draaibare beugels, muur- en mastbeugels en een veiligheidspunt voor op een enkele buis voor eenvoudige installatie.

Discreet design

"Door het slanke ontwerp is de Powerstick-6 zeer onopvallend in deze prestatieklasse en kan hij discreet in elke omgeving worden geïntegreerd", zegt Stefan Rast, CEO van TENNAX Audiotechnik. “De stijlvol gebogen grille en de licht trapeziumvormige behuizing - zonder de zijpanelen met handgrepen te onderbreken - onderstrepen de smaakvolle uitstraling. De Powerstick-6 heeft krachtige laag-middentonen en klinkt heel natuurlijk en transparant, en voldoet daarmee aan de hoogste eisen.

De Powerstick-6 is een veelzijdig versterkingssysteem met krachtige prestaties en een discreet design. Hij is nu verkrijgbaar.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »