Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
7 Juni 2022

Nieuw: ROXX FLEX-serie voor wall wash, pixel art en meerkleurige verlichting

FLEX-serie: tool voor wall-wash, tweekleurige verlichting en pixeleffecten

Sinds begin 2022 zijn we exclusief distributeur van het Duitse kwaliteitsmerk ROXX. Sindsdien konden we een aantal nieuwe, baanbrekende producten verwelkomen. Eerst hun ijzersterke led-parren uit de SHOW-serie met hoge lichtopbrengst, prachtig gelijkmatig licht en handige toebehoren voor gebruik op het toneel en in de foto- en videostudio, vervolgens de sensationele led-blinders in de CLUSTER-reeks en recentelijk de FLEX-serie toepassingen als wall-wash, meerkleurige verlichting en pixel-effecten.

ROXX-app voor iPhone en iPadDraadloos DMX en bluetooth

Vooral van de lichtkwaliteit en de draadloze bediening zijn we onder de indruk. Naast via bekabeld DMX, gaat de bediening ook via bluetooth en draadloos DMX, waarbij één ROXX armatuur ook de erop aangesloten, bedrade andere armaturen van draadloos DMX-sturing voorziet.

ROXX FLEX voor op tafelLuxueus en creatief

Met de FLEX-serie biedt ROXX erg mooie, luxueuze opties voor interieurverlichting. Van wand- tot tafelverlichting en van plafond- tot effectverlichting. De mogelijkheden zijn zéér uitgebreid, niet in de laatste plaats door het enorme scala van toebehoren.
De FLEX-serie kent ook versies met ingebouwde accu's, waardoor ze letterlijk draadloos kunnen gebruikt. Dit is de B.FLEX-reeks.

ROXX FLEX halo-ringenFLEX-serie in vogelvlucht

Eén centrale hoogvermogen-led, in combinatie met vierentwintig ultraheldere smd-leds, creëert verbluffende, tweekleurige effecten in wall-wash en deco-light-toepassing. Dankzij de aansturing per pixel, biedt de ROXX HALO EFX-engine geavanceerde en creatieve effectmogelijkheden, en is daarmee verbluffende eye-candy.
Dankzij het speciaal ontworpen, dubbele bajonetsysteem kunnen alle one-size-accessoires zoals FLEX deco-tubes, holografische filters, glare shields of toekomstige, creatieve adapters met elkaar worden gecombineerd en passen deze op alle FLEX-modellen.

ROXX FLEX bajonetvatting voor filters
B.FLEX mini & B.FLEX – volledig draadloos

De B.FLEX en B.FLEX mini hebben een krachtige lithium-ionbatterij met een lange levensduur van LG Chem die een betrouwbare werking tot 24 uur looptijd en 100% flexibiliteit garandeert bij elke gelegenheid. Het geïntegreerde Battery Management System voorkomt overladen en volledig ontladen. Een extra laadconfiguratie beschermt de accu bij langere opslag en zorgt zo voor een langere levensduur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »