Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
3 Februari 2021

Mobiele dimmers van SRS voor Kennemer

Het Kennemer Theater in Beverwijk verving recentelijk hun mobiele dimmers. Ze kozen voor SRS 12-kanaals NDP-dimmers om hun oude BEO/Compulite-apparatuur te vervangen.

Podiumtechniek B.V. zorgde in 2017 al voor de vervanging van de vaste dimmers en de benodigde stroomvoorziening. Ook toen werd gekozen voor 12-kanaals NDP-dimmers, met name omdat die traditionele halogeen armaturen kunnen aansturen met zelf instelbare curves en zero load, maar ook perfect zijn wanneer er led-armaturen worden ingezet en de SRS dimmers als switchpacks fungeren.

Lades voor gemakkelijk onderhoud

In het vaste rack zitten zes NDP-dimmers en een bijbehorende stroomvoorziening van 250A, ook van SRS. De dimmers zijn gemonteerd in sledes, zodat ze bij storingen, wijzigingen in de installatie en onderhoud razendsnel kunnen vrij gemaakt. 

Optimale integratie

De drie van de vier nieuwe NDP-dimmers zitten in racks met wielen, waarbij het grootste rack, met twee dimmers, ook voorzien is van stroomvoorziening. Ze sluiten optimaal aan op de al bestaande, vaste installatie, doordat er met betrekking tot de aansluitingen, bediening en het onderhoud uniformiteit wordt geboden. Op deze manier ontstaat er een flexibeler en aanzienlijk opgeruimder manier om bezoekende gezelschappen met eigen apparatuur of omvangrijke eigen producties te faciliteren.

SRS NDP-dimmers

De oude en nieuwe situaties met betrekking tot de mobiele dimmers/switchers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »