Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
 • Lorem ipsum
16 November 2022

Led-parren met ingebouwde accu: ROXX B.SHOW mini

De compacte ROXX B.SHOW miniDe helft van het formaat, boordevol vermogen

ROXX introduceerde de B.SHOW mini. Met de SHOW mini-serie zet ROXX® het ingezette pad voort met zeer krachtige, weerbestendige verlichtingsarmaturen voor entertainment- en architectuurtoepassingen, maar dan met een belangrijke, nieuwe toevoeging: een batterijversie. Dezelfde flexibiliteit en verscheidenheid aan opties op het gebied van lichtkwaliteit, afmetingen en accessoires, gecombineerd met nóg meer draadloze keuzevrijheid.

Acculamp

Zeg vaarwel tegen kabelchaos met de nieuwe ontworpen accu voor ultiem flexibel gebruik zonder compromissen. De krachtige lithium-ion-accu zorgt voor een betrouwbare werking en een gebruiksduur van maximaal 24 uur. Het geïntegreerde accubeheersysteem beschermt tegen te diep ontladen en tegen overladen. Daarnaast biedt de ingebouwde CRMX-transceivermodule de nieuwste draadloze technologie van Lumenradio en is het armatuur klaar voor ROXX.APP. Daardoor is de B.SHOW mini volledig zonder bekabeling in te zetten en te bedienen via draadloos DMX of een iOS-apparaat via bluetooth.

iOS-app voor ROXX-armaturen

Filament

Door middel van circulair en elliptisch uitstralende micro-fresnel-lenzen kan de lichtbundel naar believen worden vormgeven, waaronder ook het voor parren zo kenmerkende patroon van het filament (elliptische lichtbundel). Ze kunnen eenvoudig, snel en zonder gereedschap worden vervangen dankzij de speciaal ontwikkelde en gepatenteerde ROXX® R.LOK-technologie.

Accessoires

Als accessoires zijn er een barndoor, honingraat, softbox en antireflectiescherm beschikbaar. Het oorspronkelijke lichtgewicht armatuur E.SHOW werd al snel de go-to tool voor dagelijks gebruik, maar het kleinere broertje van de SHOW-serie kan dankzij het compacte ontwerp ook superflexibel worden gebruikt voor permanente installaties.

ROXX B.SHOW toebehoren

Licht voor fotografie, video en film

De B.SHOW mini is door de draadloze opties niet alleen handig in te zetten op podia en in horeca- en evenementenlocaties, de instelbare kleurtemperatuur met prachtige wittinten en de opties om de snelheid van de pulsebreedtemodulatie voor flicker-vrij gebruik zelf te bepalen, zijn voor gebuikers in fotografie, video en film een uitkomst. Hiervoor is bijvoorbeeld de optionele softbox beschikbaar. 

Er zijn twee versies:

B.SHOW mini TW+
Perfecte wittinten en briljante kleuren
 • Eenpunts-led-bron
 • 60W / 6-kleuren-led
 • 3.000lm luminous flux
 • CRI/Ra 97 / TLCI 98
 • IP65 voor binnen- en buitengebruik
B.SHOW mini FC
Intense kleuren & instelbaar wit
 • Eenpunts-led-bron
 • 60W / 4-kleuren-led
 • 3.000lm luminous flux
 • Kleurtemperatuur 2.000 – 10.000K
 • IP65 voor binnen- en buitengebruik

Wil je binnenkort ook kennismaken met de geweldige prestaties van dit nieuwe, draadloze armatuur van ROXX? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of voor zelf experimenteren gedurende een wat langere periode.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9, E-mail: [email protected]

Met de B.SHOW mini voegt het Duitse bedrijf ROXX Light een nieuwe dimensie toe aan hun zeer succesvolle lijn led-parren in de vorm van een accu-lamp, en komt daarmee niet alleen tegemoet aan de wensen van podia en evenementenlocaties, maar ook aan die van fotografen, videomakers en filmers.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »