Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
15 Mei 2024

JB-Lighting P9 en ROXX blinders voor PHIL in Haarlem

Aanvulingen in de grote zaal van PHIL in Haarlem

JB-Lighting + ROXX bij PHIL - HaarlemHalf mei 2024 konden we een belangrijke aanvulling op het lichtarsenaal van PHIL leveren. PHIL is de nieuwe naam van de Philharmonie Haarlem. De vertrouwde klassieke programmering wordt uitgebreid met de genres pop, global, soul en jazz, waarbij artiesten als Angie Stone, Ben l’Oncle Soul, Taksim Trio en Danny Vera zijn al dit seizoen te horen zullen zijn. Veelal ‘zitconcerten’ en incidenteel als ‘staconcert’ waarbij er maar liefst 1.600 bezoekers kunnen worden verwelkomd.

Diepte en kleur

In het dak boven het toneel komen twaalf stuks JB-Lighting P9 HP te hangen. Die zorgen dan onder meer voor de nodige diepte en kleur in het podiumbeeld; onontbeerlijk bij concerten van hedendaagse acts.

Blinders en pixelmappers

Opvallend is aanschaf van drie stuks ROXX CLUSTER B2 blinders in de full colour-versie en drie stuks CLUSTER S2 blinders / pixel mappers. Dit betekent een belangrijke update op het terrein van podiumverlichting wanneer er lichteffecten vereist zijn. De combinatie van CLUSTER B2's en S2's biedt een scala aan mogelijkheden. Niet alleen zijn het - natuurlijk - krachtige audience abusers, ook kunnen er geometrische, bewegende figuren mee worden gecreëerd, dankzij de zeer geavanceerde pixel mapping.

12 P9's en 3 CLUSTER S2 + 3 CLUSTER B2

Wil je binnenkort ook kennismaken met de weergaloze kwaliteiten van de moving heads van JB-Lighting? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of voor zelf experimenteren gedurende een wat langere periode.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9 E-mail: [email protected]