Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
27 Augustus 2020

Nieuw: wash-versie van de JB-Lighting P12

Er is een wash-versie van de JB-Lighting P12. De P12 in spot- en profiel-versie is inmiddels ook in Nederland een zéér gewilde moving head, die zijn weg naar vooraanstaande theaters, gezelschappen en productiebedrijven heeft gevonden. De P12 Wash die is uitgerust met een fresnel-lens.

De JB-Lighting P12 met fresnel-lens is niet alleen extreem helder, maar met een gewicht van slechts 23kg ook ongelooflijk licht. Het is een feest om ermee aan de gang te gaan. Dankzij de uitmuntende beaming-eigenschappen, irismodule en complete effectencollectie voor wash-toepassingen laat hij een verbluffende, blijvende indruk achter.

Vergelijkbaar met led-spots van 1.200 watt

Met een zoombereik van 11°-66 en 640 watt aan led-power kan de P12 zich qua helderheid meten met moving heads met 1.200 watt.
Meer informatie en wat indrukken m.b.t. de ontwikkeling en de kwaliteit van de JB-Lighting P12 Wash vind je in een nieuwe video. Deze is Duitstalig, maar je kunt desgewenst Engelse ondertiteling aanzetten in de menubalk van YouTube: 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »