Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
12 April 2021

JB-Lighting P12 Profile in het front in Veenendaal

Op vrijdag 9 april konden we vier stuks JB-Lighting P12 afleveren in Veenendaal bij Theater Lampegiet. Het gaat om 640W led-profielspots in high CRI-uitvoering.

Dat de keuze op de P12 profielspot is gevallen, is te danken aan de compactheid, lichtopbrengst en lage geluidsproductie. Ze kunnen gemakkelijk ingezet worden i.p.v. de huidige Niethammer 2kW profielspots, De extreem lage geluidsproductie van de JB-lighting P12 betreft zowel de bewegingen van de spot en de optieken, als de koeling van de led-bron.

Geautomatiseerde lichtstanden

Voor het aansturen van de P12 profielspots gaat Podiumtechniek een special systeem leveren, waardoor gezelschappen de spots op verschillende manieren kunnen inzetten. Gezelschappen hebben bijvoorbeeld de keuze om heel simpel alleen de dimmer te bedienen, zoals bij een traditioneel halogeen armatuur, én ze kunnen kiezen voor een uitgebreider aansturing met gebruik van de dimmer en vaste kleuren, én ze kunnen kiezen voor het uitlichten van de posities, inclusief dimmer en kleurmenging. Dit zorgt ervoor dat Veenendaal straks klaar is voor de toekomst! 

Natuurlijk zijn we er trots op dat het streven naar compromisloze kwaliteit en duurzaamheid van JB-Lighting door theaters en productiehuizen wordt herkend en omarmd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »