Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
 • Lorem ipsum
8 April 2020

JB-Lighting P12: de Wash-versie

De P12 spot- en profieluitvoeringen van JB-Lighting hebben hun sporen bij grote producties inmiddels ruimschoots verdiend. Fluisterstil, compacte afmetingen, een hoge lichtopbrengst en vooral een geweldige kleurweergave maken de P12 moving head tot favoriet gereedschap van gerenommeerde lichtontwerpers. Met de Wash-versie wordt de serie compleet. Dezelfde hoge lichtopbrengst en sublieme kleurweergave, maar dan nu met een fresnel-lens.

P12 Wash lijntekeningJB-Lighting moving heads combineren innovativiteit, kwaliteit en
kennis van de markt binnen een baanbrekend lichtontwerp. De P12 Wash is hier een uitstekend voorbeeld van, en niet alleen dankzij de 11° - 66° zoombereik en messenmodule. Naast twee kleurenwielen en frost-filters, is de P12 Wash voorzien van zes gobo's die speciaal zijn ontworpen voor wash-toepassingen. De P12 Wash is qua helderheid vergelijkbaar met moving heads van 1.200 watt, maar heeft daarentegen een stroomverbruik van slechts 800 watt.

JB-Lighting P12 high-powerJB-Lighting hi-CRI

High-power en high-CRI

De lichtopbrengst van zowel de high-power- als de high-CRI-versie is imposant. De high-power-versie produceert bij een kleurtemperatuur van 6.800K 46.000 lumen (25.000 lumen output). Het high-CRI-model 34.000 lumen (19.000 lumen output) bij een kleurtemperatuur van 5.800K.

ModulairKleurenwielen

Er zijn meer aspecten aan JB-Lighting-armaturen die van doorslaggevende betekenis zijn bij de aanschaf. De opbouw is verregaand modulair, wat betekent dat onderhoud/schoonmaak, servicen en bijvoorbeeld het vervangen van gobo's een fluitje van een cent zijn. Zonder gereedschap zijn de messenmodule, kleurenwielen en gobo's - letterlijk - uit de behuizing te schuiven.

Waardevast

Daarnaast blijven armaturen van JB-Lighting gegarandeerd in productie tot 5 jaar na de introductiedatum en worden onderdelen op voorraad gehouden tot 10 jaar na de productiebeëindiging van het betreffende model. Je kunt er dus van verzekerd zijn dat elk model tot 15 jaar na de introductie in topconditie gehouden kan worden. Ook kun je tot extreem lang na de introductie het arsenaal aan armaturen uitbreiden met exemplaren met exáct dezelfde specs en prestaties als het eerste exemplaar dat je aanschafte. De tweedehandswaarde van JB-Lighting armaturen is dan ook verbazend hoog, wat het een bijzonder veilige investering maakt.

Voetafdruk

Door de productie in Duitsland, de milieubewuste productieprocessen en de lange levensduur is de ecologische voetafdruk van moving heads van JB-Lighting zéér bescheiden. Op het gebied van duurzaamheid, in welke betekenis ook, scoren ze zeer hoog.

Highlights:
 • Zoombereik van 11 ° - 66 ° (1: 6)
 • Messenmodule met 4 bladen
 • CMY-kleurenmenging en lineaire CTO
 • 1 kleurenwiel met 8 kleuren
 • 1 kleurenwiel met 8 correctiefilters
 • 1 gobowiel met 6 roterende gobo's
 • Elektronische sluiter met voorgeprogrammeerde puls- en ramp-functies
 • 2 traploze, variabele frost-filters (soft edge, flood frost)
 • Traploos instelbare high-speed iris
 • Grafisch kleuren-touchscreen aanraakscherm, elektronisch geroteerd
 • Flicker-vrije werking, cameramodus 100Hz - 3kHz
 • 4 handvatten voor eenvoudig gebruik
 • Fluisterstil: 29dB (A)

Meer informatie op: www.jb-lighting.de

Video over de 30-jarige geschiedenis van JB-Lighting (Duitstalig).

 

Meer over moving heads van JB-Lighting in het assortiment van Podiumtechniek B.V.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »