Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
15 December 2022

JB-Lighting P12 bij Oosterpoort - Groningen

Twaalf P12's Profile voor SPOT/Oosterpoort

SPOT/Oosterpoort schafte in november 12 JB-Lighting P12's (HCRI) profielspots aan. Ze werden onmiddellijk enthousiast ingezet in de Grote Zaal. Deze zaal is geschikt voor een publiek van 1.800 mensen staand en zittend 1.150. Het is het grootste concert/poppodium in Noord-Nederland.

Profielspot met groot zoombereik

Er hangen acht P12's onder de zaalbrug op zo'n acht meter van het podium. Ze worden daar als frontlicht gebruikt, terwijl sommige technici ze daar ook als totaaltje inzetten.
Vier stuks worden nu nog incidenteel  benut. Recentelijk was er een optreden van Goldband, waarbij die extra P12's op de vloer als zijlicht ingezet. Henk Geuzinge, technicus in SPOT/Oosterpoort: 'Het zoombereik is zó groot dat dat moeiteloos gaat en ze kunnen ook als wash worden ingezet door het frost-filter te gebruiken.'

Speciaaltjes

Uiteindelijk is de bedoeling dat de JB's het traditionele licht volledig gaan vervangen. Henk Geuzinge maakt die stap echter nog niet: 'Waar jongere technici onmiddellijk volledig gaan voor de mogelijkheden van JB-Lighting P12 willen wat oudere nog wel eens kiezen voor een speciaaltje, waarvoor dan de oorspronkelijk 2kW Niethammers worden ingezet.
'Ik ben er al mee aan het "figuurzagen" geweest en dat gaat heel goed al heb ik nog niet het volle potentieel gebruikt. Bij dancefeesten staan ze gewoon te zwiepen of projecteren ze gobo's op de vloer. Bezoekende technici blijken heel tevreden te zijn over de P12's.'

Wil je binnenkort ook kennismaken met de geweldige prestaties van de led-armaturen van JB-Lighting? Aarzel niet om contact op te nemen voor een afspraak voor een demo op locatie of voor zelf experimenteren gedurende een wat langere periode.

Telefoon: + 31 85 40 15 92 9, E-mail: [email protected]

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »