Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
23 Juni 2021

Duitse verhuurorder JB-Lighting P12's

Het jonge team van verhuurbedrijf Twinsisters in Heilbron (D) koos voor 40 stuks JB-Lighting P12, als aanvulling op eerdere aankopen van JB-Lighting spots. Daarmee sluiten ze aan bij een trend van het gebruik van kwalitatief hoogwaardige led-armaturen door kritische gebruikers in veeleisende toepassingen.
 
Continuïteit
Julian Braun, ceo bij Twinsisters GmbH: "Zelfs in deze vreemde tijden is het belangrijk niet stil te blijven staan en bereid te zijn vooruit te kijken. We waren op zoek naar de ideale allrounder: ongelooflijk krachtig, compact, stil en flexibel in gebruik. Alles leidde naar de P12. We wilden blijven profiteren van de geweldige servicevriendelijkheid van deze moving head van JB-Lighting die we al in gebruik hadden. Ook de plaatselijke, duurzame productie speelde daarin een hoofdrol. In het afgelopen jaar - meer dan ooit - is ons opgevallen dat betrouwbare partners, die waar mogelijk lokaal produceren, hun gewicht in goud waard zijn. Het persoonlijke contact en de ondersteuning van het JB-team zijn gewoon onverslaanbaar."
 
JB-Lighting verhuur
JB-Lighting P12's in de verhuurOok in Nederland zijn op die basis JB-Lighting-producten beschikbaar voor verhuur, zodat ook grote producties op gebaseerd van grote aantallen JB-Lighting led-armaturen volledig kunnen worden ondersteund. Dit is een uitkomst voor theaters en productiehuizen die hun arsenaal tijdelijk willen uitbreiden met armaturen met dezelfde specificaties en uitmuntende prestaties, die noodzakelijk zijn voor toonaangevende producties. Neem hiervoor contact met ons op via e-mail [email protected] of bel  + 31 85 40 15 92 9
 
JB-Lighting P12 in flightcaseProductontwikkeling
Podiumtechniek houdt nauw contact met het team van JB-Lighting in Duitsland om zo optimaal ervaringen en expertise te uitwisselen. In die zin is de samenwerking voor beide lucratief en kunnen ideeën van gebruikers in praktische oplossingen worden omgezet.
 
Compacte flightcase
Met verhuur in het achterhoofd is het goed te beseffen dat JB-Lighting P12's zó compact zijn, dat er twee in een nog altijd handzame flightcase (60x60cm) passen. Dat spaart ruimte en tijd bij het transport. Met een gewicht van 23kg heb je ook niet altijd twee mensen nodig voor de verplaatsing.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »