Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
25 Maart 2020

Segula-led bij Dikke Dirck in Amersfoort

Bij restaurant Dikke Dirck in Amersfoort kijk je je ogen uit. Veel in het interieur beweegt en als het al niet beweegt is wel het feeëriek verlicht. Voor de verlichting kozen ze voor led-armaturen van Segula.

Bij Dikke Dirck aan de Groenmarkt ga je niet alleen eten omdat je trek hebt. Het interieur op zich is al een avontuur. De inrichting bestaat niet alleen uit het noodzakelijke meubilair zoals tafels en stoelen, overal is wat te zien.

Fantasie

Met onnoemelijk veel fantasie zijn de onderdelen bij elkaar gezocht. Daarvoor struinden ze markten, Marktplaats en kringloopwinkels af met als resultaat een bonte verzameling attributen van de cabine van een oude DAF-truck en op en neer bewegende ballonnen tot en met een draaiende stoommachine en een geautomatiseerde knikkerbaan. Centraal staat een miniatuurversie van de Amersfoortse Onze Lieve Vrouwetoren, waarbij ‘miniatuur’ vanwege de daadwerkelijk afmetingen eigenlijk niet juiste uitdrukking is.

Veelvormig

Natuurlijk werd ook gekozen voor fantasievol licht. In dit geval voor led-armaturen van Segula. Afgezien van de veelheid aan vormen en de warme lichtkwaliteit bieden de armaturen van Segula ook het voordeel dat ze dimbaar zijn, ondanks de led-technologie, en dat ze zich daarbij net zo subtiel gedragen als theaterlicht. In die zin voelt Segula zich in zo’n fantasierijke omgeving als een vis in het water. Voor het dimmen maken ze gebruik van SRS DDL4 professionele dimmerpacks.
De inrichting en de verlichting van Dikke Dirck zijn – letterlijk – veelvormig. Op knappe wijze zijn ze er echter in geslaagd het een volstrekte eenheid uit te laten stralen.

Compromisloos

Al tien jaar staat het merk Segula voor innovatie, topkwaliteit en tijdloze vormgeving. Deze fundamentele waarden zijn de basis geweest tijdens de ontwikkeling van een exclusief gamma lichtbronnen. Segula-lampen produceren aangenaam, warm licht dat doet denken aan een gloeilamp, zonder compromissen in kleurweergave, kwaliteit of esthetiek en dit door middel van een energiezuinig led-filament met een zeer lange levensduur.

Interieurfoto's © Storytime Media

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »