Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
1 April 2021

AV & Entertainment publiceert over P12-leveringen

Afgelopen maand verscheen er een klinkend artikel in AV & Entertaiment over een aantal leveringen die wij deden van de P12 profielspot van JB-Lighting. Daarin vertellen klanten enthousiast over de argumenten voor de aanschaf van deze JB-Lighting armaturen.

Ze onderstrepen de meerwaarde van JB-Lighting P12 led-profielspots: gemakkelijk te plaatsen in bestaande zaalbruggen en er komt bizar veel en erg mooi licht uit.

CRI, lichtopbrengst en kleurtemperatuur

Ze kozen voor de high CRI-versie: 5800K, 34.000lm (output 19.000lm), CRI ≥90. Daarnaast is het een van de compactste en lichtste spots op de markt. Door het gewicht van 23kg is hij makkelijk door één persoon te tillen en door de bescheiden afmetingen gaan er twee spots in een 60 x 60cm flightcase; scheelt aanzienlijk bij het transport.

Bewegend led in het front

Wij zien dan ook dat veel van onze klanten hun 2kW halogeen spots in het front vervangen door de P12 profielspot van JB-Lighting.

Lees hier het volledige artikel.

Wil je zelf ook overtuigd raken van de kracht van JB-Lighting? Boek een demo of vraag een huurofferte aan voor een tour of een test gedurende langere periode! Stuur ons bijvoorbeeld een e-mailbericht: [email protected]

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »