Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
30 Juni 2023

Voice-Acoustic Paveosub-121 - 21"-subwoofer

De Voice-Acoustic Paveosub-121 is een zeer compacte en lichtgewicht 21"-subwoofer in het formaat van conventionele 18"-subwoofers. Uitgerust met een 21"-neodymium transducer, is de Paveosub in staat om een hoog en onvervormd niveau aan sublaag te produceren vanuit de kleinste afmetingen.

  • 1 x 21"-basreflex subwoofer
  • Compact, nauwkeurig en krachtig
  • speakON-aansluitingen in de frontgrille voor optimale bekabeling van cardioïd bas-arrays
  • Crosslink OUT
  • Dual-Gap-technologie
Sandwich voice coilWarmteafvoer spreekspoel

De long excursion transducer van de nieuwste technologie heeft vier spreekspoelen op een 4,5-inch spoeldrager, die thermisch zeer bestendig zijn, met een continu vermogen van 1.800 watt en een piekvermogen van 7.200 watt. Hier wordt de spreekspoeldraad gewikkeld op zowel de binnen en buiten de spreekspoeldrager en kan zijn warmte naar beide kanten afvoeren over een groter oppervlak dat overeenkomt met een 6"-spoel.  Samen met een dual-gap motorstructuur van het magneetsysteem resulteert dit in de laagste vermogenscompressie in deze vermogensklasse. Het resultaat is een consistent hoge efficiëntie en effectieve omzetting van de versterkerenergie.

Gecontroleerde conusuitslag

De Dual-Gap-technologie, met twee axiaal gescheiden magneetsystemen, zorgt bovendien voor een extreem symmetrische aandrijving, waardoor het chassis zijn kracht behoudt, zelfs bij zeer grote conusuitslagen, en de laagste vervorming heeft van alle 21"-woofers. Het resultaat is een extreem cleane, punchy en accurate laag-respons die aan de hoogste geluidseisen voldoet. Dual gap-technologieDe Paveosub-121 kan daarom ook worden gekoppeld aan kleinere mid-hoogsystemen zonder dat er een extra tweede frequentiegebied nodig is in het lage frequentiebereik. De grote basreflexpoort zorgt voor de optimale efficiëntie en voorkomt storende luchtstroomgeluiden. Veel verstevigingen en stutten elimineren kastresonanties, verhogen de achterwaartse demping en maken de Paveosub-121 extreem robuust en een ideale touring-subwoofer.

Geoptimaliseerde handgrepen

De 8 geoptimaliseerde handgrepen met waterafvoer aan alle kanten zorgen voor een gemakkelijke, rug ontziende hantering tijdens transport en stapelen. De Paveosub kan liggend of staand gebruikt worden. Hij heeft voeten aan twee zijden met tegenover elkaar liggende stack-groeven en twee M20 afstandsstangflenzen.

Bescheiden transportruimte

De Paveosub-121 is 's werelds kleinste en lichtste 21"-subwoofer. Met een hoogte van slechts 54cm past hij onder platforms van 60cm. Door zijn compactheid kan hij onopvallend in installaties worden geïntegreerd. Met een breedte en diepte van slechts 78 x 58cm, heeft hij de afmetingen van een halve europallet wanneer je ‘m plat op een dolly legt. Zo kunnen 8 subwoofers gestapeld op twee dollies worden vervoerd op de vrachtwagenafmeting van een pallet (120x80cm). De vermindering van het gewicht en de afmetingen van de behuizing bieden meer flexibiliteit bij de toepassing van dit sublaagsysteem, dat kan worden opgeschaald van kleine evenementen tot grote stadions. Bovendien worden de logistieke kosten in de touringsector drastisch verlaagd.

Subwoofer doorlussen

Het aansluitpaneel aan de achterkant heeft twee all-polige doorgeluste IN/OUT speakON-aansluitingen voor parallelle werking en een derde Crosslink OUT-aansluiting voor het aansluiten van extra subwoofers op een apart versterkerkanaal. Zo kunnen twee versterkerkanalen via een 4-polige Speakon-kabel worden overgedragen en is er geen invert-kabel of speakON-split nodig. Ideaal voor snelle installatie en bekabeling van grotere basarrays of voor cardioïde instellingen.

SpeakON aan de voorkant

In de stevige luidsprekegrille bevinden zich ook twee extra speakON-aansluitingen. Deze worden gebruikt voor bekabeling aan de voorkant wanneer de subwoofer onder podia wordt geplaatst of voor het aansluiten van omgekeerde subwoofers in cardioïde basarrays. Zowel de aansluitbussen in de grille als de doorlusaansluitingen aan de achterzijde zijn met rubberen doppen beschermd tegen vocht. Uitgebreide accessoires zoals vliegmechanismes, beschermhoes, deksel met wielen voor de voorzijde, dolly voor verticaal gestapelde units, roldolly voor horizontaal gestapelde units, hoezen voor gestapeld gebruik met 2-4 units op een dolly, stelpoten voor een dolly en ga zo maar door, maken van de Paveosub-121 als een krachtige, allround subwoofer.

Voice-Acoustic 21"-subwoofer

Technische data

Drivers
1 x 21" Neodym long-excursion woofer 4,5" spreekspoel, dual gap

Afsnijfrequentie laag
27Hz (-10dB)
36Hz (-3 dB)

Impedantie
8Ω

Voice-Acoustic Paveosub-121 frontPowerhandling (AES / Program/ Peak)
1.800W / 3.600W / 7.200W

Gevoeligheid 1 W/1 m
100 dB SPL (half space)

SPL  (AES / Program/ Peak)
133dB SPL / 136dB SPL / 139dB SPL

Aansluitingen
5 x Neutrik NL4 IN/OUT 2+/2-, 1x Crosslink OUT

Afwerking
Polyurea coating RAL 9005. Specifieke kleuren beschikbaar door middel van Warnex textuurverf

Afmetingen / gewicht
540 (H) x 780 (W) x 580mm (D) / 48kg

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »